Ovaj oglas je istekao!

Rovinjsko selo - trosoban stan 64m2 + vrt + parkirno mjesto + podrum

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinjsko Selo, Rovinj, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5911669

Cijena:
199.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Rovinjsko selo - trosoban stan 64m2 + vrt + parkirno mjesto + podrum
Istra, Rovinjsko Selo: prodaje se stan 64 m² u Rovinjskom Selu, smješten na jednoj etaži. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice, verande te hodnika. Stanu pripada vrt od 67 m² (po koeficijentu 0,1 ispadne 6,7 m2), idealan za druženja i opuštanje, jedno parkirno mjesto (9,60 m2 koji se racuna po koeficijentu 0,2 te ispada 1,92 m2) te podrum-garaža od 16,3 m² (po koeficijentu 0,5 ispada 8,15 m2), koji osiguravaju dovoljno prostora za vozila i dodatnu pohranu.
Ukupna kvadratura sa uračunatim koeficijentima izađe 81 m2.
Stan se prodaje potpuno namješten, spreman za useljenje, uključujući četiri klima uređaja (po jedan u svakoj spavaćoj sobi, dnevnom boravku i verandi).

Stan se nalazi u stambenoj zgradi u blizini svih potrebnih sadržaja. Škola je udaljena samo 100 metara, glavna prometnica 200 metara, dok su trgovina i restoran na 700 metara. Rovinj, jedan od najljepših gradova na istarskoj obali, udaljen je samo 7 kilometara.

O Rovinjskom Selu:
Rovinjsko Selo je mirno mjesto smješteno nedaleko od Rovinja. Poznato je po svojoj opuštenoj atmosferi i prekrasnom okruženju, idealno za one koji traže miran i kvalitetan život. Mjesto nudi osnovne sadržaje poput trgovina, restorana i škola, dok blizina Rovinja pruža dodatne mogućnosti za zabavu i rekreaciju.

O Rovinju:
Rovinj je jedan od najpoznatijih i najljepših gradova na istarskoj obali, bogat povijesnim i kulturnim znamenitostima. Njegove šarmantne ulice, predivne plaže i vrhunski restorani čine ga idealnim mjestom za život i odmor. Grad nudi brojne kulturne događaje i aktivnosti te savršenu kombinaciju urbanog života i prirodnih ljepota.