ŠARMANTNI NAMJEŠTEN DVOSOBNI STAN

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Volosko, Opatija, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 01.06.2024.
Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 5891402

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 69,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Predivna priroda, parkovi,stare austro-ugrskeville, šetališta i plaževeć 160 godina privlače turisteiz Europei svijeta. Opatija, šarmantan primorski grad bogate povijesti i kulture, oaza je mnogih prekrasnih lokacija, šetnica uz more, spomenika, šarolikih parkova i idiličnih vila.

Voloskose nalazi na Opatijskoj rivijeri, malo je ribarsko mjesto srednjovjekovne strukture i odlično je rješenje za one koji žele provesti odmor na poznatoj Opatijskoj rivijeri još uvijek jamči određeni mir.

U centru Voloskog tek na 100 metara od mora prodajemo stan stan od 53 m2. Na prvom katu smješten je stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice, spavaće sobe, biblioteke te dnevnog boravka s kuhinjomi izlazom na balkon i s lijepim pogledom na more i Volosko.

Stan je uredan, uređen u kombaniciji drva i kamena, namješten te se kao takav i prodaje. U prizemlju zgrade se nalazi se prostor uređen kao studio apartman od 30 m2.

Dokumentacija je uredna, sa urednim vlasništvom i bez tereta.

Sama nekretnina pozicijski i sadržajno, pogleda na more, zbog blizine svih sadržaja, na pješačkoj udaljenosti od plaže i šetnice, predstavlja i veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja turisitčkom djelatnošću iznajmljivanja,a idealna je kao nekretnina za opuštanje i uživanje na ovom jedinstvenom dijelu Jadranskog područja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga