ŠARMANTNI STAN NA MIRNOJ LOKACIJI SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Opatija, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 29.05.2024.
Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5888217

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 79,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1995
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Predivna priroda, parkovi,stare austro-ugrskeville, šetališta i plaževeć 160 godina privlače turisteiz Europei svijeta. Opatija, šarmantan primorski grad bogate povijesti i kulture, oaza je mnogih prekrasnih lokacija, šetnica uz more, spomenika, šarolikih parkova i idiličnih vila.

Upravo u Opatiji na udaljenosti 500 m od plaže Slatina prodajemo stan u mansardi od 78m2.

Smješten je na prvom katu uredne zgrade i sastoji se od spavaće sobe, sa kupaonom i izlazom na balkon na prvom katu te se unutrašnjim stepenicama penjemo na predivan osvijetljeni otvoreni porstor sa kuhinjom, blagovaonom, dnevnim boravkom. Na mansadri je još jedna spavaća soba i kupaona.

Karakteristični stropovi s drvenim gredama i drveni podovi daju prostoru toplinu, autentičnost i jednostavnost, ali u isto vrijeme i elegantnost. Opremljen prozorima, ovaj je prostor idealno rješenje za one koji traže romantičan pogled na Kvarnerski zaljev. Iz svih prostorija je izlaz na balkon što je dodatna prednost za uživanje sa pogledom na more.

Stan se prodaje kompletno namješten sa svim namještajem, kuhinjskim elementima i aparatima. Ispred zgrade stan posjeduje dva parkirna mjesta.

Orijentacija je idealna, jugoistočna sa puno dnevnog svijetla.

Dokumentacija je uredna, sa urednim vlasništvom i bez tereta

Sama nekretnina pozicijski i sadržajno, nesmetanog pogleda na more, zbog blizine svih sadržaja, plaže i šetnice, u smislu života idealna je kao nekretnina za opuštanje i uživanje na ovom jedinstvenom dijelu Jadranskog područja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga