Ovaj oglas je istekao!

Stan 102 m2, Šibenik- Crnica

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crnica, Šibenik, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5903173

Cijena:
260.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Stan 102 m2, Šibenik- Crnica
Stan 2s, 102m2, Šibenik- Crnica

Stan se nalazi u potkrovlju kuće s ukupno 3 stana s dodatcima u dvorištu i parkirnim mjestom.

Sastoji se od dvije spavaće sobe, \"open space\" dnevnog boravka i blagovaone, kuhinje, kupaonice te terase s pogledom na more.

U renovaciji 2011. godine, kompletno je obnovljen i uređen, uključujući zamjenu krova. Prodaje se potpuno namješten i opremljen te ne zahtijeva dodatna ulaganja.

Grijanje i hlađenje osigurano je na klima uređaje u sobi i blagovaonici, a dodatna pogodnost je unutarnja izolacija koja osigurava uštedu energije.

Stanu pripada parkirno mjesto ispred kuće i dio dvorišta.

U neposrednoj blizini nalaze se svi sadržaji potrebni za obiteljski život, a do mora i plaže Banj je oko 10 minuta pješice.

Grad Šibenik ponosi se s dva UNESCO-ova spomenika kulture te je turistički biser na hrvatskoj obali. Nacionalni park Krka udaljen je samo 15 minuta vožnje, dok je izlaz na autocestu A1 Zagreb-Split udaljen svega 10 minuta vožnje. Ova lokacija omogućuje jednostavan pristup brojnim atrakcijama i sadržajima koje nudi Šibenik i njegova okolica.

Virtualnu šetnju pogledajte na sljedećem linku: https://opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBjxqIwek/e?accessibility=false&hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true