Stan na 1. katu, DB+2SS s natkrivenom terasom i prekrasnim pogledom

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 25.05.2024.
Oglas pregledan: 318 puta
Šifra oglasa: 5883972

Cijena:
191.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 63,82 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U ponudi imamo stan na 1. katu novoizgrađene višeobiteljske zgrade u kojoj se nalazi ukupno pet stambenih jedinica. Zgrada se nalazi u mirnom predjelu Poreča, koje je odlično prometno povezano sa centrom grada i plažama (5-10 minuta vožnje). U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi potrebni sadržaji za svakodnevni život.
Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom koja ima izlaz na natkrivenu terasu u južnom dijelu zgradu, hodnika, kupaonice i dviju spavaćih soba, te ima ukupnu površinu 63.82 m2. Pogled s natkrivene terase pruža se na prekrasno zelenilo, te je osigurana privatnost boravka na terasi. Stanu pripada jedno parkirno mjesto (uz mogućnost otkupa još jednog parkirnog mjesta). 
Ulazna vrata u stan su protuprovalna i protupožarna. Vanjska stolarija je PVC, dok je unutarnja stolarija drvena. Podovi su obloženi keramičkim pločicama. U stambenoj jedinici postavljeno je podno grijanje i klima uređaj. Stambena jedinica je useljiva, te zgrada posjeduje uporabnu dozvolu.
Uz predstavljeni stan oznake \"C\", u našoj ponudi su također stambena jedinica u prizemlju zgrade oznake \"B\" s kućnim vrtom, stan oznake \"D\" na 1. katu (oba površine 63.82 m2), te u potkrovlju zgrade stan oznake \"E\" ukupne površine 128.13 m2.
Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:Josipa Ivanović 
Mob: +385 99 222 7609 Mail: [email protected] 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga