Stan na glavnom trgu u Jelsi

Lokacija  Jelsa, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/223-515

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5907928

Cijena:
287.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 125,00 m²
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine: potrebna adaptacija
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Oduševljeni smo što vam možemo predstaviti ovu prekrasnu kuću smještenu u samom srcu Jelse, Hrvatska. Smješten unutar prekrasne kamene kuće, ovaj stan pruža očaravajući pogled na glavni trg Jelse i uživa na odličnoj poziciji na prvom katu.
Nekretnina je idealna za one koji traže privatnost jer se prizemlje zgrade trenutno koristi u poslovne svrhe, što znači da u kući nema direktnih susjeda.
Sam stan se sastoji iz dva dijela. Prvi dio na prvom katu je odmah useljiv, a sastoji se od sobe, kuhinje i kupaonice, površine oko 30 četvornih metara. To je savršen prostor za par ili samca koji žele iskusiti čar života u srcu Jelse.
Drugi dio prvog kata je prostrani prostor od oko 40 m2 koji zahtjeva ulaganja. Ipak, sa svojim lijepim pogledom na središnji trg Jelse, ima potencijal da se pretvori u ugodnu obiteljsku kuću o kakvoj ste oduvijek sanjali.
Osim toga, drugi kat nekretnine je tavanska etaža od oko 45 četvornih metara, što također zahtijeva ulaganja. Dolazi s terasom od 10 četvornih metara, pružajući vam savršeno mjesto za uživanje u prekrasnom pogledu na Jelsu. 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga