Stan na Ugljanu, 100 m do plaže, useljiv odmah

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ugljan, Preko, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 25.06.2024.
Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5917248

Cijena:
147.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Stan na Ugljanu, 100 m do plaže, useljiv odmah
Dvoetažan stan na Ugljanu, 100 m do mora, useljiv odmah

U mirnom naselju Batalaža, smjestio se atraktivan apartman, idealan za sve one koji traže savršen spoj mira i blizine mora.
Prostire na dvije etaže s ukupnom površinom od 61,32 m2 i nalazi se u kući s tri apartmana, što garantira privatnost i mir.

Na prvom katu nalazi se dio stana koji se može koristiti kao dnevni prostor, dok se u potkrovlju nalaze spavaće sobe. Iako se iz jedne sobe ide u drugu, postoji mogućnost izrade posebnog ulaza za sobe, čime bi se povećala funkcionalnost prostora.
Apartman ima vlastiti balkon koji pruža predivan pogled na okolinu.

Okućnica je uredna i omogućava dodatni prostor za opuštanje. Posebna prednost ovog apartmana je njegova blizina moru, samo 100 metara do prekrasne plaže Molići, dok je glavna plaža udaljena 800 metara. Također, centar mjesta Ugljan je vrlo blizu, što omogućava brz i jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima.

Apartman je star između 10 i 15 godina, što znači da je relativno nov i nije potrebna nikakva renovacija. Etažiran i uredan, a dodatni komfor osigurava ugrađena klima koja omogućava ugodan boravak tijekom cijele godine. Zaseban ulaz u stan s vanjske strane dodatno pridonosi privatnosti i praktičnosti.

Ovaj apartman predstavlja idealnu priliku za sve one koji traže nekretninu na moru, bilo za stalni boravak, odmor ili kao investiciju za turistički najam.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga