Stan Poreč, novogradnja, DB+2SS, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 06.07.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5933444

Cijena:
289.960 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 57,60 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Smješten u modernoj stambeno-poslovnoj zgradi koja je samo 800 metara udaljena od mora i 2,5 kilometara od središta Poreča, ovaj stan predstavlja idealno mjesto za parove ili male obitelji zbog blizine vrtića, škola, igrališta i parkova, čime osigurava sve potrebno za ugodan obiteljski život.
Stan na drugom katu nudi dvije prostrane spavaće sobe koje pružaju dovoljno prostora za udoban život. Ulazni hodnik s garderobom vodi do open space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, pružajući svijetao i prozračan ambijent. Kupaonica je opremljena podnim grijanjem za dodatni komfor, a stan je klimatiziran kako bi se osigurala optimalna temperatura tijekom cijele godine. Također postoji mogućnost postavljanja podnog grijanja u svim prostorijama uz nadoplatu.
Unutrašnjost stana ukrašena je visokokvalitetnom talijanskom keramikom i laminatom, stolarija je PVC dok su ulazna vrata protuprovalna i protupožarna. Stanarima je također na raspolaganju prostrani bazen, idealan za osvježenje i opuštanje tijekom ljetnih mjeseci. Ova nekretnina prodaje se po sistemu \"ključ u ruke\".
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor za razgledavanje.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga