Stan Poreč, novogradnja, DB+2SS, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 06.07.2024.
Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 5933445

Cijena:
297.136 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 59,16 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ova moderna stambeno-poslovna zgrada nalazi se na idealnoj lokaciji, samo 800 metara od prekrasnih plaža i 2,5 kilometara od centra Poreča. Stan na drugom katu s dvije spavaće sobe pruža udoban i suvremen životni prostor blizu mora.
Ulazni hodnik s garderobom vodi do otvorenog prostora koji obuhvaća dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu. Ovaj prostrani i svijetli prostor idealan je za svakodnevni život i opuštanje. Spavaće sobe su dizajnirane tako da nude dovoljno prostora za privatnost i udobnost. Kupaonica je opremljena podnim grijanjem za dodatni komfor, a stan posjeduje klima uređaje za optimalnu temperaturu tijekom cijele godine. Ukoliko Vam to nije dovoljno, postoji mogućnost postavljanja podnog grijanja kroz cijeli stan uz nadoplatu.
Unutrašnjost stana krasi prvoklasna talijanska keramika i laminat, PVC stolarija te protuprovalna ulazna vrata. Stanarima zgrade na raspolaganju je prostrani bazen, savršen za uživanje tijekom toplih ljetnih dana. Ova nekretnina prodaje se po sistemu \"ključ u ruke\".
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Ako trebate više informacija o ovom projektu ili ako tražite slične nekretnine slobodno nas kontaktirajte.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga