Stan Poreč, novogradnja, DB+2SS, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 06.07.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5933446

Cijena:
283.382 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 56,17 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ovaj elegantni stan nalazi se u suvremenoj stambeno-poslovnoj zgradi, udaljenoj samo 800 metara od mora i 2,5 kilometara od centra Poreča. Stan je idealan za parove ili male obitelji zbog blizine vrtića, škola, igrališta i parkova, čime osigurava sve potrebno za ugodan obiteljski život.
Stan na drugom katu ima dvije prostrane spavaće sobe koje nude dovoljno prostora za udoban život. Pri ulasku, dočekuje vas ulazni hodnik s garderobom koji vodi do velikog open space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Ovaj prostor je dizajniran tako da bude svijetao i prostran.
Kupaonica je opremljena podnim grijanjem koje pruža dodatni komfor, dok klima uređaji osiguravaju optimalnu temperaturu tijekom cijele godine. Moguće je postaviti podno grijanje po cijelom stanu uz nadoplatu. Interijer je uređen prvoklasnom talijanskom keramikom i visokokvalitetnim laminatom, PVC stolarijom te protuprovalnim ulaznim vratima. Stanarima je na raspolaganju i prostrani bazen, savršen za osvježenje tijekom ljetnih mjeseci. Ova nekretnina prodaje se po sistemu \"ključ u ruke\".
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Za dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje, kontaktirajte našeg agenta.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga