Stan Poreč, novogradnja, DB+2SS, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 06.07.2024.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5933447

Cijena:
297.550 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 59,25 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Smještena u modernoj stambeno-poslovnoj zgradi, ova nekretnina nudi savršen balans između mirnog života uz more i blizine svih urbanih sadržaja Poreča. Zgrada se nalazi samo 800 metara od predivnih plaža te 2,5 kilometara od centra Poreča, čime pruža idealnu lokaciju za svakodnevni život.
Stan na drugom katu s dvije spavaće sobe osmišljen je tako da zadovolji potrebe modernog života. Pri ulasku, prostrani hodnik s garderobom vodi do svijetlog i prozračnog open space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Ovaj prostor dizajniran je s naglaskom na funkcionalnost i udobnost, stvarajući ugodan ambijent za opuštanje i druženje.
Dvije spavaće sobe su prostrane i udobne. Kupaonica je opremljena podnim grijanjem koje osigurava toplinu i udobnost tijekom hladnijih mjeseci. Za dodatno grijanje i hlađenje, stan je opremljen klima uređajima, a postoji mogućnost postavljanja podnog grijanja u cijelom stanu uz nadoplatu.
Interijer stana krasi prvoklasna talijanska keramika i kvalitetan laminat, čime se postiže elegantan i suvremen izgled, stolarija je PVC dok protuprovalna i protupožarna ulazna vrata pružaju dodatnu sigurnost. Stanarima zgrade na raspolaganju je i prostrani bazen, idealan za opuštanje i uživanje tijekom toplih ljetnih dana. Ova nekretnina prodaje se po sistemu \"ključ u ruke\".
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije i za dogovor termina za razgledavanje.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga