Stan Poreč, novogradnja, DB+SS, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 06.07.2024.
Oglas pregledan: 309 puta
Šifra oglasa: 5933448

Cijena:
242.120 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 47,20 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Smještena samo 800 metara od predivnih plaža i 2,5 kilometara od grada Poreča, ova moderna stambeno-poslovna zgrada pruža idealno mjesto za one koji žele uživati u blizini mora, a istovremeno imati pristup svim urbanim sadržajima.
Stan na drugom katu ove zgrade savršen je za pojedince ili parove koji traže udoban i moderan životni prostor. Zgrada je opremljena liftom, a stan dolazi s vlastitim garažnim mjestom.
Ulazni hodnik s garderobom vodi do otvorenog prostora koji povezuje dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, stvarajući svijetao i prostran ambijent. Ovaj koncept open space pruža idealne uvjete za svakodnevni život i opuštanje. Stan također posjeduje jednu spavaću sobu te kupaonicu koja je opremljena podnim grijanjem, osiguravajući dodatni komfor tijekom hladnijih mjeseci. Za grijanje i hlađenje stana zaduženi su klima uređaji, a postoji mogućnost postavljanja podnog grijanja u cijelom stanu uz nadoplatu.
Unutrašnjost stana krasi prvoklasna talijanska keramika i kvalitetan laminat, stolarija je PVC a ulazna vrata su protupožarna i protuprovalna.
Stan se prodaje po sistemu \"ključ u ruke\". Dodatni bonus je prostrani bazen na raspolaganju stanarima zgrade, što omogućava opuštanje i uživanje u toplim ljetnim danima.
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga