Stan Poreč, Penthouse u novogradnji, DB+2SS, terasa, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5938096

Cijena:
541.994 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 112,39 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ovaj moderno uređen stan smješten je na trećem i posljednjem katu stambeno-poslovne zgrade opremljene liftom. Stan posjeduje vlastito garažno mjesto, osiguravajući praktičnost i sigurnost za vaš automobil. Lokacija je idealna, udaljena svega 800 metara od mora i prekrasnih plaža te 2,5 kilometara od grada Poreča, što omogućuje brz pristup svim potrebnim sadržajima i atrakcijama.
Stan površine 71.21 kvadratnih metara nudi prostrani open space dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, stvarajući savršeno mjesto za obiteljsko druženje i opuštanje. Uz to, stan ima dvije udobne spavaće sobe i modernu kupaonicu. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu krovnu terasu površine 164.72 kvadratnih metara, s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na more, naselje i okolno zelenilo. Terasa je idealna za uživanje u toplim ljetnim večerima, a pstavljene su i instalacije za ljetnu kuhinju te hidromasažnu kadu, pružajući dodatni luksuz i udobnost.
Za grijanje i hlađenje stana brinu se moderni klima uređaji, dok je u kupaonici postavljeno podno grijanje. Postoji i mogućnost ugradnje podnog grijanja po cijelom stanu uz nadoplatu, što dodatno povećava udobnost življenja u hladnijim mjesecima.
Unutrašnjost stana odlikuje se prvoklasnom talijanskom keramikom i kvalitetnim laminatom, pružajući elegantan i moderan izgled. Stolarija je PVC, što osigurava dobru izolaciju i trajnost, dok su ulazna vrata protuprovalna i protupožarna, osiguravajući maksimalnu sigurnost za stanare.
Stan se prodaje po sistemu ključ u ruke, što znači da je na Vama da si odaberete namještaj i spremani ste za useljenje.
Stanarima zgrade na raspolaganju je i prostrani bazen, idealan za osvježenje i opuštanje tijekom toplih ljetnih dana.
Ovaj stan predstavlja savršenu kombinaciju moderne udobnosti, luksuza i praktičnosti, te je idealan izbor za svakoga tko traži kvalitetan životni prostor blizu mora i svih potrebnih sadržaja.
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor termina za razgledavanje.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga