Stan Poreč, Penthouse u novogradnji, DB+3SS, terasa, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5938094

Cijena:
699.222 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 146,57 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U mirnoj stambeno-poslovnoj zgradi smjestio se ovaj prostrani stan na trećem katu, savršen za obitelj. Zgrada je opremljena liftom, a stan posjeduje vlastito garažno mjesto, pružajući vam praktičnost i sigurnost.
Stan površine 112.81 kvadratnih metara sastoji se od open space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, čime se stvara prostran i svijetao prostor. Stan ima tri udobne spavaće sobe koje osiguravaju dovoljno prostora za cijelu obitelj, dok su dvije moderne kupaonice opremljene vrhunskim sanitarijama. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku krovnu terasu površine 135.02 kvadratnih metara, s koje se pruža predivan panoramski pogled na more i okolno zelenilo. Terasa je opremljena instalacijama za ljetnu kuhinju i hidromasažnu kadu, idealna za opuštanje i druženje.
Stan je opremljen klima uređajima za grijanje i hlađenje, dok je u kupaonicama postavljeno podno grijanje za dodatnu udobnost. Postoji mogućnost ugradnje podnog grijanja po cijelom stanu uz nadoplatu.
Stan je opremljen prvoklasnom talijanskom keramikom i kvalitetnim laminatom. PVC stolarija osigurava dobru izolaciju i trajnost, dok su ulazna vrata protuprovalna i protupožarna, pružajući maksimalnu sigurnost.
Stan se prodaje po sistemu ključ u ruke, što znači da je spreman za useljenje, a na Vama je da si dizajnirate prostor prema svojim preferencijama.
Stanari zgrade na raspolaganju imaju prostrani bazen, savršen za osvježenje i opuštanje tijekom toplih ljetnih dana.
Ovaj stan nudi savršen spoj prostranosti, udobnosti i moderne opreme, te je idealan izbor za obitelji koje traže kvalitetan životni prostor blizu mora i svih potrebnih sadržaja.ž
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor termina za razgledavanje.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga