Stan Poreč, Penthouse u novogradnji, DB+3SS, terasa, GPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 5938095

Cijena:
702.442 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 147,27 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Smješten u moderno dizajniranoj stambeno-poslovnoj zgradi, ovaj luksuzni penthouse na trećem katu nudi sve što vam je potrebno za udoban i sofisticiran život. Zgrada je opremljena liftom, a stan dolazi s vlastitim garažnim mjestom, osiguravajući vam praktičnost i sigurnost.
Stan površine 119.14 kvadratnih metara sastoji se od prostranog open space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Tri elegantne spavaće sobe pružaju dovoljno prostora za cijelu obitelj, dok su dvije moderne kupaonice opremljene vrhunskim sanitarijama i keramikom. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu krovnu terasu površine 112.50 kvadratnih metara, s koje se pruža spektakularan pogled na more, okolno naselje i zelenilo. Terasa je opremljena instalacijama za ljetnu kuhinju i hidromasažnu kadu, te će kao takva biti savršena za opuštanje i druženja.
Stan je klimatiziran, a podno grijanje u kupaonicama osigurava dodatnu udobnost tijekom hladnijih dana. Po želji, podno grijanje može biti postavljeno po cijelom stanu uz nadoplatu, čime se postiže optimalna temperatura tijekom cijele godine.
Unutrašnjost stana krasi prvoklasna talijanska keramika i visokokvalitetni laminat. PVC stolarija pruža odličnu izolaciju, dok su ulazna vrata protuprovalna i protupožarna, osiguravajući maksimalnu sigurnost.
Stan se prodaje po sistemu ključ u ruke, što znači da je potpuno spreman za useljenje a na Vama je da si odaberete namještaj koji želite.
Stanari zgrade mogu uživati u prostranom bazenu, idealnom za osvježenje i relaksaciju tijekom vrućih ljetnih dana.
Svi stanovi u ovom projektu pružaju savršen spoj luksuza, udobnosti i praktičnosti, smješteni na idealnoj lokaciji blizu mora i svih važnih sadržaja grada Poreča. Također, ovaj stan predstavlja idealno mjesto za obitelji zbog blizine vrtića, škola, igrališta i parkova, čime osigurava sve potrebno za ugodan obiteljski život.
Stan se prodaje po cijeni od 4.600EUR/m2 s uključenim PDV-om, garaža po cijeni od 25.000 EUR s uključenim PDV-om, a moguće je kupiti i spremište po cijeni od 8.000 EUR s uključenim PDV-om, koje se nalazi na istoj etaži kao i garažno parkirno mjesto.
Za više informacija, dogovaranje termina za razgledavanje stana ili upite o nekretninama u ovom projektu, kao i sličnim projektima, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga