STAN SA PREDIVNIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rabac, Labin, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 300 puta
Šifra oglasa: 5796755

Cijena:
132.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 36,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1998
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Rabac s pravom nazivaju i biser Kvarnera. Najvažnije je to turističko središte na istočnoj obali istarskog poluotoka, udaljeno 40-ak kilometara od Pule i pet kilometara od Labina, starog rudarskog grada.

Dok je jošjoš sredinom 19. stoljeća Rabac bio tek malo ribarsko selo, danas jerazvijeno turističko središte s čak 15-ak hotela i apartmanskih naselja te nekoliko kampova. Ima ugodnu mediteransku klimu, prekrasan okoliš i još ljepše šljunčane plaže sa pogledom na Kvarnerski zaljev.Uz bogatu ugostiteljsku, sportsku i zabavnu ponudu Rabac nudi i brojne izletničke mogućnosti poput planinarenja na Učku ili južnije na Skitaču. U blizini Rapca nalaze se osim Labina, i mjesta poput Gračišća, Pićna, Kršana, a Opatija se nalazi na 50 km udaljenosti.

Na ovoj idiličnoj lokaciji nalazi se i stan u ponudi. Radi se o stambenoj zgradi sa svega 4 stana, na dva kata, smještenoj u mirnoj ulici no predivne plaže i potrebni sadržaji nalaze se na svega 1 kn udaljenosti. Ponuđeni stan nalazi se u prizemlju i sastoji se od spavaće sobe, kupaone, hodnika, kuhinje, blagovaone i terasom s koje se pruža očaravajući pogled na more, ukupne površine 36,07 m2.Stan je opremljen drvenom stolarijom, na izlaz na terasu postoji velika klizna stijenka u veličini oko 3 m,grijanje i hlađenje je uređeno jedinicom klima uređaja.

Stanu pripada jedno parkirano mjesto te ima zaseban izlaz na pripadajući dio okućnice koja se može koristiti kao izvrsno mjesto za provođenje slobodnog vremena, pripremu roštilja i slično.Nalazi se na veoma mirnoj i lijepoj lokaciji blizu svih popratnih sadržaja trgovine, parka, centra, igrališta itd.

Stan se prodaje namješten, a trenutno se koristi u turističke svrhe najma.

S obzirom na svoju atraktivnu lokaciju i epitet turistički razvijenog Rapca kao bisera Kvarnera ova nekretnina doista nudi sve što je potrebno za udoban život ili pak za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja za što ima sve preduvjete. Prepustite se neopisivom pogledu na Kvarner sa pripadajućeg balkona i dopustite da vam se Rabac uvuče pod kožu.

ZA SVE INFORMACIJE ZVATI NA BROJ:
+38598323390
MASIMO PRODAN
ASISTENT U POSREDOVANJU
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga