Ovaj oglas je istekao!

Stan u centru, Šibenik 65m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad, Šibenik, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5903172

Cijena:
177.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-2.5 sobni
Ulica: Nikole Tavelića

Opširnije o oglasu

Stan u centru, Šibenik 65m2
Stan 2s, 65m2, Šibenik- Kalelarga

Stan se sastoji od dvije stambene jedinice, svaka sa svojim ulazom. Nalazi se u strogom centru Šibenika, na prvom katu kuće s ukupno dva kata.

Prva jedinica sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, toaleta i hodnika, ukupne površine 27m2. U drugoj jedinice se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica te hodnik, ukupne površine 38m2.
Stan je moguće preurediti u dvije odvojene jedinice, što je idealno za turistički najam, a može se koristiti i kao jedna cjelina.

Iako se nalazi u strogom centru grada, sporedna ulica osigurava mir i privatnost.
Prodaje se namješten i uređen, ali zahtijeva određenu renovaciju. Podna konstrukcija je betonska ploča, postavljena je PVC stolarija te klima uređaj u dnevnom boravku.

Javno gradsko parkiralište dostupno je u podzemnoj garaži na oko 100 metara udaljenosti.

U neposrednoj blizini nalaze svi sadržaji potrebni za život.

Uz atraktivnu lokaciju i raspored jedinica, ova nekretnina ima izuzetan turistički potencijal.

Grad Šibenik ponosi se s dva UNESCO-ova spomenika kulture te je turistički biser na hrvatskoj obali. Nacionalni park Krka udaljen je samo 15 minuta vožnje, dok je izlaz na autocestu A1 Zagreb-Split udaljen svega 10 minuta vožnje. Ova lokacija omogućuje jednostavan pristup brojnim atrakcijama i sadržajima koje nudi Šibenik i njegova okolica.

Virtualnu šetnju stana možete pogledati na sljedećem linku: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBjzAW67E/e?accessibility=false&hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true