Stan u Grebaštici s pogledom na more, 1S, 46,17 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grebaštica, Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 16.09.2024.
Oglas pregledan: 18 puta
Šifra oglasa: 6104838

Cijena:
147.744 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 1-1.5 sobni
Tip gradnje: novogradnja
Ulica: Povrh Galešnice

Opširnije o oglasu

Stan u Grebaštici s pogledom na more, 1S, 46,17 m2
Stan u Grebaštici s pogledom na more, 1S, 46,17 m2

Atraktivan stan smjestio se na prvom katu zgrade koja je trenutno u izgradnji u mirnom naselju u Grebaštici. Stan se prostire na površini od 46,17 m² i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice, toaleta, hodnika i balkona površine 11,72 m².

Stan će biti opremljen vrhunskim sadržajima koji uključuju podno grijanje u kupaonici, troslojna stakla za bolju izolaciju, električne roletne, komarnike i klima uređaje, što osigurava maksimalnu udobnost i energetski učinkovito stanovanje. Uz stan dolazi i jedno parkirno mjesto.

Zgrada će dodatno imati dječje igralište i sprave za vježbanje u dvorištu, što je savršeno za obitelji s djecom i one koji vole aktivan stil života. Stan će biti useljiv od ljeta 2025. godine, a zgrada je udaljena svega 300 metara od mora, što pruža lagan i brz pristup plažama.

Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Za dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.

Grebaštica je malo primorsko selo položeno južno od Šibenika, u smjeru Splita. Poznata je po čistom moru i lijepim šljunčanim plažama. Svake godine tijekom ljetne sezone tisuće turista uživaju na godišnjem odmoru u ovoj zanimljivoj destinaciji. Grebaštica se nalazi 15 kilometara južno od Šibenika i 15 kilometara sjeverno od Primoštena. Dolazak u Grebašticu vrlo je jednostavan, jer se mjesto nalazi odmah pored magistrale D8.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga