STAN U VISOKO KVALITETNOJ NOVOGRADNJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680, 099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5796815

Cijena:
177.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 58,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u neposrednoj blizini centra ovog predivnog grada u sklopu naselja Veli Vrh započeta je gradnja visoko kvalitetne stambene zgrade sa sve ukupno četiri stana na veoma atraktivnoj lokaciji. U prizemlju iste smješten je ovaj predivan prostran stan ukupne površine 52,26 m². Stan će se sastojati od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, kupatila, ostave i izlazom u vrt. Stan će biti opremljen jedinicom klima uređaja, vrhunskom talijanskom keramikom i laminatima u sobama koje će kupci stana moći izabrati, dok je u kupatilima predviđeno postavljanje el. podnog grijanja. Sva kupatila biti će opremljena sistemom "ključ u ruke" sa svim potrebnim armaturama, "walk in" tušem, wc ugradbenim vodokotlićem i wc školjkom, el. protočnim bojlerom, kao i lebdećim umivaonikom sa policama za pohranu stvari.
Uz kupnju stana kupcu pripada i spremište u prizemlju zgrade za pohranu stvari kao i jedno nenatkriveno parkirno mjesto. Planirani završetak radova je u travnju, 2024. godine.
Očekuje se visoki energetski certifikat zgrade (A, A+), jer se zgrada gradi u pomno kontroliranoj i kvalitetnoj izvedbi građevinskih radova uz izbor vrhunskih i atestiranih materijala . Odabran je sistem izolacije objekata sa ekspandiranim polistirenom i kvalitenom žbukom uz odabir vrhunske PVC stolarije i IZO stakla punjenim argonom. Na balkonima zgrada predviđena je ugradnja lamiranih staklenih ograda što će dodatno podići atraktivnost stana.

Stan je udaljen od mora svega 1,1 km, dok do do prvih plaža udaljen samo 2,4 km. U neposrednoj blizini od 500 m nalaze se tri dobro opremljene trgovine mješovitom robom, ljekarna, benzinska postaja, dvije praonice automobila, vulkanizer, vrtić i jedna od najmodernijih osnovnih škola.

SS 1 – 9,73 m²

SS 2 – 7,06 m²

DB sa kuhinjom i blagovaonicom – 23,20 m²

kupatilo 1 – 4,32 m²

ostava – 1,55 m²

hodnik – 6,40 m²

Sva 4 stana u okolišu zgrade sa sjeverne strane imati će spremišta za bicikle, skuter i slično, te će se urediti i zajedničko dječje igralište.

Svi stanovi imaju klima uređaje za grijanje i hlađenje, vlastiti dimnjak sa mogućnošću priključka kamina za grijanje, te imati će mogućnost uz naknadnu nadoplatu postaviti dizalice topline za grijanje.

Zbog svoje nezamjenjive lokacije i blizine svih popratnih sadržaja od škole, pošte, banke, teretane, šumice, apoteke, restorana, kao i samog rasporeda stana, nudi budućem kupcu veoma zanimljivu investiciju sa dugoročnim povratom sredstava ili u slučaju korištenja u vlastite svrhe jako ugodan obiteljski stan na nezamjenjivoj lokaciji.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE NAZOVITE:

Dean Žunić
Licencirani agent
+385 98 174 86 80
[email protected]

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga