STAN ZA DVIJE OBITELJI BLIZU CENTRA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Monte Zaro, Pula, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.07.2024.
Oglas pregledan: 342 puta
Šifra oglasa: 5942205

Cijena:
197.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 73,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1900
Energetski certifikat: D
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

Ovaj novoadaptirani stan se nalazi u visokom prizemlju i prostire se na 73 m2. Adaptiran je 2024 godine i stavljene su nove pokretnine. Grijanje je na klima uređaje, a postoji i mogućnost uvađanja gradskog plina po želji. Na prozorima je PVC, a na podu je postavljen odličan parket i pločice.U stanu se nalazi puno pregradnih zidova, što novom vlasniku omogućava da promijeni raspored prostorija prema vlastitim željama. Zidovi su napravljeni od kamena debljine 60 cm, što govori o stabilnosti zgrade i omogućuje uštedu energije. U prizemlju se nalazi i zajednička ostava od 10.5 m2, a postoji i mogućnost otkupa stana pokraj, čime bi vlasništvo ostave bilo samo od tog stana.

Stan se sastoji od 2 ulazna prostora, 2 spavaće sobe (od kojih je jedna na galeriji), 2 dnevna boravka, 2 kuhinje, 2 kupaonice i blagovaonice.Prodaje se potpuno namješten i idealan je za 2 obitelji ili međusobno neovisan suživot.

Nekretnina je vrlo pogodna za obiteljski život, ali i za iznajmljivanje jer se nalazi u blizini centra, svega 5 min pješke. U blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput banke, trgovine, tržnice, kafića i restorana.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 97 642 0133
[email protected]
Marko Ostojić
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga