Trogir, Čiovo - Penthouse 150 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.06.2024.
Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5912048

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 150,00 m²

Opširnije o oglasu

Na Čiovu, u mjestu Okrug, na drugom katu stambene zgrade sa šest stambenih jedinica, nalazi se dvosoban stan ukupne površine 150 m2.

Stan se sastoji: od dvije spavaće sobe površine 9,04 m2 i 9,08 m2, dvije kupaonice površine 3,30 m2 i 2,35 m2, hodnika površine 7,01 m2 te kuhinje/dnevnog boravka površine 23,6 m2. Vanjski dio stana obuhvaća natkrivenu terasu površine 19,20 m2, krovnu terasu 76,40 m2.

Oprema zgrade obuhvaća najkvalitetnije materijale: Vanjski zidovi i zidovi stubišta su armirano – betonski, a međukatna konstrukcija je armirano – betonska ploča debljine 17 cm. Unutarnji prostor u stanu je pregrađen gips-kartonskim zidovima koji su gletani i bojani disperzivnim bojama u bijeloj boji. Visina stropa je 263 cm. Toplinsko izolacijski sustav “ETICS” s toplinskom izolacijom od stiropora debljine 10 cm s svi završni slojevi. Svi vanjski prozori izrađeni su od višekomorne PVC stolarije s termo kočnim mostom i IZO LOWE staklo (štedi gubitak energije kroz staklo 60 % više nego IZO staklo). Staklo je višeslojno. Na svim vanjskim prozorima postavljene su ALU rolete. Kupaonska i WC oprema je izrađena od keramike i akrilne sanitarije.Jedan od mogućnosti grijanja i hlađenja stanova bit će klima uređaj.

Ova nekretnina nudi izuzetno uređeno zajedničko stubište obloženo kamenom, s automatskim gašenjem svjetla za dodatnu sigurnost i uštedu energije. Planirana LED rasvjeta u stubištu dodatno doprinosi energetskoj učinkovitosti. Okolina objekta obuhvaća privatna parkirna mjesta, hortikulturno uređene površine i komunikacijske prometnice, sve izvedeno prema visokim standardima uređenja.

Vlasnici apartmana će imati pristup zajedničkoj okućnici koja omogućava postavljanje roštilja, stolova, stolica ili drugog vrtnog namještaja. Također, postoji mogućnost uređenja dječjeg igrališta prema željama stanara. Ova nekretnina pruža savršenu kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i estetike, prilagođenu potrebama modernog stanovanja.

Lokacija: Zračna udaljenost objekta od mora je 150 m, a pješačka udaljenost ili autom je 200 m. Zgradu karakterizira izvrsna povezanost sa svim važnim mjestima u gradu Trogiru: stari most 10 minuta hoda, zračna luka 10 minuta autom, autobusna stanica 5 minuta hoda, trgovina 5 minuta hoda, plaža 5 minuta hoda. Zgrada je južno orijentirana, te je osunčana cijeli dan, a ujedno nudi i prekrasan pogled na zaljev, pučinu, Okrug, otok Šoltu i ostale znamenitosti. vila se nalazi u slijepoj ulici bez puno prometa i buke, a iza zgrade ima zelenila i šume što daje dodatnu vrijednost kvaliteti života i odmora.

Stanu pripadaju dva garažna parkirna mjesta. Vanjsko parkiralište i zajednički prostori biti će pokriveni video nadzorom, osiguravajući maksimalnu sigurnost i zaštitu imovine svih stanara. S modernim sigurnosnim sustavom, stanari mogu biti sigurni da je njihova imovina uvijek pod nadzorom, što doprinosi osjećaju sigurnosti i bezbrižnosti.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte!

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385912733344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent74547
Direktan link: https://regent.hr/property/trogir-ciovo-penthouse-150-m2/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga