VIŠKOVO, dvosobni komforan u predivnom krajoliku

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mladenići, Viškovo, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 17.03.2024.
Oglas pregledan: 243 puta
Šifra oglasa: 5793119

Cijena:
225.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 108,90 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na prodaju je novouređeni 2S+DB koji se nalazi na Viškovu, ukupne površine 108,90m2 u veoma mirnom naselju u kojoj se ne odvija promet, a koja je okružena predivnim zelenilom i šumom.

Stan se sastoji od; ulaznog trijema, hodnika, dvije prostorije koje trenutno služe kao ostavinske prostorije, kupaona i WC u jednoj prostoriji, kuhinje i blagovaone koje zajedno čine veliki open space, dvije spavaće sobe, te terase ukupne površine 20m2 s koje se pruža pogled na vrt i šumu. Također stanu pripada i vanjski prostor koji se sastoji od vrta i prostora namijenjenog za parkirna mjesta ukupne površine 62,36m2. Prostor je također moguće prenamijeniti i u garažu, ovisno o potrebama budućeg vlasnika.

Stan se nalazi u stambenoj zgradi s pet stanova i zasebnim ulazom, te je (na papirima) smješten u prizemlju, ali zbog svoje konfiguracije terena, na prizemlju se nalaze sljedeće prostorije: ulazni trijem, hodnik, ostave i kupaona, dok su oba dvije spavaće sobe sobe, dnevni boravak i terasa smještene na prvom katu, odnosno iznad suterenskog stana.

Zgrada je novije gradnje s montažnom fasadom od 8 cm, dok je sam stan opremljen etažnim podnim grijanjem, aluminijskom stolarijom i alu griljama. Također postoji mogućnost priključka na dimnjak. U cijelom stanu su postavljene keramičke pločice (podno grijanje).

Za više informacija kontaktirati agenta


ID KOD AGENCIJE: 637

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga