ZADAR-BORIK-Novogradnja - LUX PENTHOUSE- Krovna terasa-POGLED na more!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Borik, Zadar, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 18 puta
Šifra oglasa: 6106697

Cijena:
472.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 117,50 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U prodaji je novi, moderni projekt, kvalitetne novogradnje s pogledom na more na odličnoj lokaciji u Zadru, na širem području Borika, samo 450 m od mora i uređenih plaža.
Radi se o projektu višestambene zgrade u izgradnji, koja se sastoji od 6 luksuznih stanova; svaki stan ima 2 vanjska parkinga, a stanovima u prizemlju pripada dio vrta.
Zgrada ima 3 etaže i to : prizemlje, prvi i drugi kat, a na vrhu objekta se nalaze dvije krovne terase s prekrasnim panormaskim pogledom na more, koje pripadaju penthouse stanovima na 2. katu.
Zgrada će imati kvalitetnu ALU stolariju sa velikim staklenim stijenama, grijanje stanova će se izvoditi pomoću podnog grijanja koje će biti instalirano u kupaonicama i dnevnom boraku,  a klimatizacija i hlađenje pomoću klimatizacijskih uređaja.
Vanjska ALU stolarija će imati troslojna IZO-Stakla, sa ugrađenim komarnicima i rolete na elektro-pogon a ulazna vrata su protuprovalna / protupožarna.
 
Postoji mogućnost odabira podnih obloga (parketi  i pločice) unutar zadanog budgeta - prema dogovoru s investitorom. 
Predviđeni rok za završetak građevinskih radova je do kraja 2024. godine.
Plaćanje prvog dijela iznosa je 10 % od kupoprodajne cijene nekretnine (kapara), a za ostatak iznosa postoji opcija financiranja stambenim kreditom.
 
2. KAT - PENTHOUSE / Dvosobni Stan
Stan se nalazi na 2. katu zgrade, a sastoji se od ulaznog dijela/hodnika (7,50 m2), open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom (31,50 m2), 2 spavaće sobe od koji jedna ima vlastitu garderobu (22,00 m2, 10,00 m2), kupaonice (8,00 m2) i toaleta (1,50 m2).
Unutrašnji prostor stana zauzima površinu od 80,50 m2.
Iz dnevnog boravka se izlazi na vanjsku natkrivenu terasu (25 m2) s pogledom na more, a na okućnici zgrade nalaze i 2 pripadajuća parkirna mjesta.
 
Na krovu iznad stana, nalazi se prekrasna, prostrana terasa s koje se pruža panoramski pogled na more i otoke, površine 80 m2, na kojoj će biti ugrađeni priključci za struju i vodu, te se prostor može urediti i opremiti za odmor i boravak na otvorenom, prema vlastitim željama budućih vlasnika.
Ukupna obračunska korisna vrijednost površine stana s pripadcima iznosi 117,50 m2. 
 
OPREMA STANA
- ulazni prostor, kupaonice i kuhinja obloženi keramičkim pločicama
- podne obloge od visoko kvalitetnog parketa i pločica
- troslojna ALU stolarija sa ugrađenim komarnicima i električnim roletama
- podno grijanje u dnevnom boravku i kupaonici
- klimatizacijski uređaji 
- protuprovalna ulazna vrata
 
PREDNOST kod kupnje ove nekretnine je to, što je prodavatelj  pravna osoba, pa stoga kupac NE PLAĆA porez na promet nekretnina!
Za obilazak lokacije / nekretnine i sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.
 
LOKACIJA:
Lokacija objekta je odlična zbog blizine mora i plaže cca. 450 m, udaljenost do centra grada je cca. 3 km, a od zračne luke Zemunik je cca. 16 km.
Borik slovi kao elitni dio grada Zadra, a smješteno je uz samu obalu s obiljem smještaja za odmor, restorana, barova i trgovina. Duga lokalna šetnica na kojoj je uređena plaža, vodi prema lokalnoj marini, a sa šljunčane obale pruža se prekrasan pogled na otoke zadarskog arhipelaga.
 
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga