ZADAR-DIKLO-LUX PentHOUSE- TOP LOKACIJA - LIFT- EL-Autopunjač, GARAŽA!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Diklo, Zadar, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 6106855

Cijena:
520.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 133,44 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

U prodaji je novi, moderni projekt, kvalitetne novogradnje s panoramskim POGLEDOM NA MORE na odličnoj lokaciji u Zadru, na širem području Dikla, samo 600 m od mora i uređenih plaža.
Radi se o projektu višestambene zgrade sa ugrađenim LIFTOM, u početnoj fazi izgradnje koja se sastoji od 8 stanova.
Zgrada je orijentirana prema jugu, a projektirana je na 4 etaže i to : podrum, prizemlje, prvi i drugi kat, te je spojena je na kompletnu infrastrukturu.
Na krovu se nalaze dvije prostrane krovne terase s prekrasnim pogledom na more i zadarske otoke, koje pripadaju PENTHOUSE stanovima na 2. katu.
Svakom stanu pripada jedno spremište, te jedno garažno parkirno mjesto u podzemnoj etaži, kao i 1 vanjsko parkirno mjesto na okućnici zgrade, koje ima mogućnost elektronapajanja za elektro-vozila.
Predviđeni rok za završetak građevinskih radova i useljenje u stanove je do kraja 2024. godine.
 
OPIS ZGRADE:
U izgradnji ovog projekta koristiti će se najkvalitetniji materijali koji će biti ugrađeni prema najvišim standardima gradnje.
Konstrukcija objekta je betonska, termofasada zgrade / stiropor  (10 cm), sa završnom obradom od dekorativne žbuke u svijetlim tonovima.
Zgrada će imati ugrađeno dizalo kroz sve etaže, kvalitetnu troslojnu PVC stolariju sa velikim staklenim stijenama, ugrađenim komarnicima i roletama na elektropogon.
Grijanje stanova biti će omogućeno podnim grijanjem koje će se instalirati u svim kupaonicama, a ostale prostorije biti će klimatizirane (grijanje /hlađenje) putem INVERTER klima uređaja sa više unutarnjih jedinica, koje će biti postavljene u spavaćim sobama i dnevnom boravku. 
 
2. KAT + KROVNA TERASA - LUX PENTHOUSE 
Ovaj luksuzni PENTHOUSE nalazi se na 2. katu, a sastoji se od ulaznog dijela / hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom (open space), 3 spavaće sobe, 2 kupaonice,  natkrivene terase i stubišta koje vodi na krovnu terasu. 
Na krovu iznad stana, nalazi se spremište i prekrasna, prostrana terasa s koje se pruža panoramski pogled na more, površine 89 m2, na kojoj će biti ugrađeni priključci za struju i vodu, te se prostor može urediti i opremiti za odmor i boravak na otvorenom, prema vlastitim željama budućih vlasnika. 
Stanu pripada ostava i jedno mjesto u zatvorenoj garaži u podrumu,  a na raspolaganju je i 1 vanjsko  mjesto na okućnici zgrade. Na vanjskom parkiralištu će biti postavljene stanice za električno punjenje automobila.
Unutarnja stambena površina stana iznosi  88,44 m2, dok je  ukupna obračunska korisna vrijednost površine stana 133,44 m2.
 
OPREMA STANA:
≈ Prostrane spavaće sobe
≈ Velike staklene stijene
≈ Velike terase obložene keramičkim pločicama, staklene ograde
≈ Podno grijanje u kupaonicama
≈ Grijanje i hlađenje prostorija sa inverter klima uređajima
≈ Vrhunski prvoklasni parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama
≈ Keramičke pločice i sanitarije vrhunske kvalitetež
≈ Protuprovalna /protupožarmna ulazna vrata s obuhvatnim štokovima
≈ 2 parkirna mjesta po stanu / sa punjačem za automobile na struju
≈ Spremište u podrumu zgrade
≈ Videoportafon
Podne obloge (parket i pločice), kupci mogu odabrati prema vlastitim željama između nekoliko ponuđenih opcija i prema dogovoru s investitorom, ovisno o fazama gradnje.
 
Za obilazak lokacije / nekretnine i sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.
 
LOKACIJA:
Ova nekretnina je idealna za one koji traže kvalitetan i udoban život u blizini svih sadržaja koje nudi grad Zadar, poput supermarketa, caffe bara, ljekarne, restorana i morskih plaža..
Lokacija objekta je odlična zbog blizine mora i plaže cca. 550 m, udaljenost do centra grada je cca. 2,5 km, a od zračne luke Zemunik je cca. 12 km.
Diklo slovi kao elitni dio grada Zadra, a smješteno je uz samu obalu s obiljem smještaja za odmor, restorana, barova i trgovina. Duga lokalna šetnica na kojoj je uređena plaža, vodi prema lokalnoj marini, a sa šljunčane obale pruža se prekrasan pogled na otoke zadarskog arhipelaga.
  


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga