ZADAR-DIKLO-NOVOGRADNJA- LUX Stan 75 m2 - 1. kat- BLIZINA PLAŽE!!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Diklo, Zadar, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 40 puta
Šifra oglasa: 6106831

Cijena:
299.400 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 74,86 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U prodaji je novi projekt novogradnje na odličnoj lokaciji u gradu Zadru, na području Dikla.
Radi se o višestambenom objektu na 4 etaže (PO+PR+1+2) sa ukupno 6 stanova, vrlo visoke kvalitete i luksuzne opreme  na odličnoj, mirnoj lokaciji svega 150 m do mora i plaže. Objekt ima pogled na more!!!
Grijanje stanova će se izvoditi putem podnog grijanja u svim prostorijama osim u spavaćim sobama, a hlađenje + grijanje pomoću klimatizacijskih inverter uređaja u dnevnom boravku i kuhinji kao i svim spavaćim sobama. Biti će ugrađen i dimnjak, pa postoji opcija ugradnje kamina i grijanje na kruta goriva. Na zgradu će se postaviti termofasada / 10 cm stiropor i kvalitetna vanjska ALU-stolarija.
Kupac ima mogućnost odabira podnih obloga (parketi i pločice) prema dogovoru s investitorom i ovisno o fazama izgradnje.
Također postoji mogućnost odabira unutarnje stolarije i sanitarija prema ponuđenim varijantama.
Planirani rok završetka radova je do 07/2024., a uporabna dozvola očekuje se do 10/2024.
 
Stan - 1. kat
Stan se nalazi na 1. katu  zgrade, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i natkrivene terase.
Korisna površina stana zauzima 69,36 m2.
Stanu također pripadaju i 2 vanjska parkirna mjesta, pa time ukupna korisna obračunska vrijednost površine stana iznosi 74,86 m2.
Postoji mogućnost kupnje garažnog mjesta u podzemnoj etaži.
 
PREDNOST kod kupovine ove nekretnine je to, što je investitor pravna osoba, pa stoga kupac NE PLAĆA porez na promet nekretninama.
 
LOKACIJA:
Diklo slovi kao elitni dio grada Zadra, a smješteno je uz samu obalu s obiljem turističkih sadržaja, restorana, barova i trgovina. Duga lokalna šetnica na kojoj je uređena plaža, vodi prema lokalnoj marini, a sa šljunčane obale pruža se prekrasan pogled na otoke zadarskog arhipelaga.
Lokacija objekta je odlična zbog blizine mora i plaže cca. 150 m, udaljenost do centra grada je cca. 4 km, a od zračne luke Zemunik je cca. 13 km.
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga