ZADAR, KOŽINO - Apartman u predivnoj vili s pogledom na more

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kožino, Zadar - Okolica, Zadarska

Telefon  099/284-0404, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 04.03.2023.
Oglas pregledan: 1192 puta
Šifra oglasa: 5213008

Cijena:
230.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2018
Kat: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

ZADAR, KOŽINO - Apartman u predivnoj vili s pogledom na more

Svega 5 kilometara od Zadra nalazi se gradsko naselje Kožino s mnoštvom modernih vila i apartmana. Svi koji žele mir i opuštajući ambijent ispunjen mirisima soli, mora i bujne mediteranske vegetacije, znaju kako je Kožino najbolji mogući izbor. U Kožinu živi oko 800 stalnih stanovnika, a mjestom dominira crkva svetoga Mihovila sagrađena u 16. stoljeću. Mjesto je prometno dobro povezano sa Zadrom i drugim mjestima prema Ninu, pa se do Kožina lako i brzo dolazi. Većina se njegovih stanovnika bavi poljoprivredom, odnosno uzgojem vinove loze i maslina što malom i mirnom mjestu daje poseban ugođaj Mediterana zaustavljenog u vremenu.

Kožino je zato idealno mjesto za provođenje mirnog obiteljskog odmora, a njegove pitome pješčane i šljunčane plaže s čistim morem posebno su atraktivne i sigurne za djecu. Poput svih drugim mjesta u Dalmaciji, u Kožinu se tijekom srpnja i kolovoza održavaju brojne manifestacije i fešte s okusima i mirisima vrhunske lokalne i tradicijske gastronomije. Na meniju ambijentalnih lokalnih restorana tada su domaći sirevi i pršuti uz janjetinu i riblje specijalitete, na radost svih putnika i posjetitelja iz cijele zadarske regije.

Prodaje se uređeni stan u prekrasnoj vili na prostranoj i lijepo uređenoj okućnici u mirnom i elitnom dijelu Zadra samo 500m od mora. Apartman je smješten na drugom katu s predivnim pogledom na more. Stan ukupne površine 65 m2 sastoji se od dvije spavaće sobe s kuhinjom i blagovaonicom, prostranim dnevnim boravkom, kupaonicom i balkonom. U dvorištu vile dostupno je jedno privatno parkirno mjesto. Stan je kompletno namješten kvalitetnim i po mjeri rađenim namještajem. Posebnost ovog stana je između ostalog i u njegovoj lokaciji te odličnim prihodima u turizmu. Na samo 250m od apartmana smješteno je nekoliko poznatih restorana i trgovina, a do šljunčane plaže sa beach barom ima samo 500 m.

U objektu se sveukupno prodaju tri dvosobna apartmana, dva su na prvom katu i jedan na drugom katu vile.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 12912

Sara Večeralo
Agent s licencom
Mob: +385 99 284 0404
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga