ZADAR-MELADA-LUX Stan SMART&SECURE 99 m2 s 3. sp. sobe-VRT,Parking

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maslina, Zadar, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 6106629

Cijena:
381.100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 99,09 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2025
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U prodaji je jedinstveni, moderni projekt, kvalitetne novogradnje na odličnoj lokaciji u Zadru, na području Melade, u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život.
Radi se o projektu višestambene SMART & SECURE urbane zgrade sa ugrađenim LIFTOM od podruma do krova, u fazi izgradnje koja se sastoji od 4 stana.
Zgrada je orijentirana prema jugu i jugozapadu, a projektirana je na 4 etaže i to : podrum, prizemlje, prvi i drugi kat, te je spojena je na kompletnu infrastrukturu.
Svakom stanu pripada jedno spremište, te jedno garažno parkirno mjesto u podzemnoj etaži, gdje postoji mogućnost elektronapajanja vozila, kao i jedno vanjsko parkirno mjesto na okućnici zgrade.
 Na krovu se nalazi prostrana krovna terasa s prekrasnim pogledom na more i zadarske otoke, koja pripada PENTHOUSE stanu na 2. katu.
Predviđeni rok za završetak građevinskih radova i useljenje u stanove je do jeseni 2025. godine.
 
 
OPIS ZGRADE:
U izgradnji ovog projekta koriste se najkvalitetniji materijali koji će biti ugrađeni prema najvišim standardima gradnje: 
-- Keramika i parketi I. klase, instalacije i oprema renomiranih proizvođača, izolacija i hidroizolacija visoke kvalitete, očekivani energetski razred A++.
-- Protuprovalna i protupožarna vrata na svim stanovima i garažama
-- Aluminijska stolarija s visoko kvalitetnim troslojnim low-e staklima, električnim roletama i komarnicima
-- Smart daljinski upravljiv sustav grijanja i hlađenja s mogućnosti odabira jedne od dviju opcija:     - Opcija 1 – Dizalice topline s ventilokonvektorima (5 po stanu) i podnim grijanjem    - Opcija 2 – Smart Wind-Free klima uređaji najnovije tehnologije (5 po stanu)--  Daljinski upravljana garažna i dvorišna vrata--   Pametna svjetla/rasvjeta-- Priprema instalacija za punjenje električnih automobila u garažama--  Izvod instalacija struje, vode i odvoda na krovnim terasama-- Smart moderni sigurnosni sustav kontroliran putem mobilne aplikacije s alarmom i detekcijom provale-- Dojava na mobitel bilo kojeg neželjenog događaja unutar 1 sekunde-- Detektori pokreta uz pomoć uređaja s infracrvenim senzorima u svim dijelovima stana-- Detektori otvaranja svih vanjskih vrata i prozora s detektorom razbijanja stakla-- Detektor ulaska na balkone, lođe, krovne terase i u garaže uz pomoć zavjesnih infracrvenih zraka – potpuna zaštita objekta iz svih smjerova-- Kamere u vrtu i dvorištu s pohranom, uz opciju ugradnje kamera u stan-- Detektori požara, dima, visoke temperature i ugljičnog monoksida (CO)-- Detektori poplave s mogućnosti automatskog i daljinskog zatvaranja ventila vode-- Opcija: Ugradnja glasne sirene i/ili mogućnost zaštitarske intervencije povezivanjem sa zaštitarskom tvrtkom
 
LUX SMART&SECURE STAN s 3 spavaće sobe -VRTTrosobni stan u prizemlju orijentacije jug-jugozapad, sastoji se od: Hodnika (9,08 m2), dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom (29,08 m2), tri spavaće sobe (11,48 m2, 7,60 m2 i 8,33 m2), Kupaonice (5,23 m2), toaleta (2,11 m2).
Stanu pripada i natkrivena terasa površine cca. 21 m2, kao i uređeni vrt površine cca. 78 m2 orijentacije jug-jugozapad, ostava u prizemlju pored stana površine cca. 4 m2, i 2 vanjska parkirna mjesta( mogućnost montažnog natkrivanja).
Postoji opcija preinake 2 manje sobe u 1 veću kroz gradnju, i mogućnost izvedbe manjeg bazena u vrtu prema željama kupca.
Ukupna unutarnja netto površina stana iznosi 72.91 m2, a ukupna  obračunska vrijednost površine  stana s pripadcima iznosi 99.09 m2.
Bruto zbrojena ukupna površina stana i pripadaka je 190.51m2
 
Za obilazak lokacije / nekretnine i sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.
 
LOKACIJA:
Zgrada je na odličnoj poziciji s pogledom, u blizini svih sadržaja, na mirnom dijelu okružena modernim novim zgradama. Udaljenost do mora je 1,6 km (zračne linije), a do centra grada je 2 km.
Melada je područje grada koje posebno zanimljivo mladim obiteljima, zbog blizine svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život, kao i za turističke investicije zbog mirne lokacije i dobre prometne povezanosti; kako sa centrom grada tako i sa zračnom lukom Zemunik.  
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga