ZADAR, PRIVLAKA - Ekskluzivna Prilika za Luksuzan Život Uz P

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 25.07.2024.
Oglas pregledan: 180 puta
Šifra oglasa: 5946065

Cijena:
350.315 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 100,09 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ZADAR, PRIVLAKA - Ekskluzivna Prilika za Luksuzan Život Uz Plažu u Modernoj Novogradnji! S1

Dobro došli u vaš budući dom iz snova! Predstavljamo vam stan S1 koji utjelovljuje spoj vrhunske kvalitete, moderne arhitekture i prirodne ljepote Jadranske obale. Smješten na izuzetno atraktivnoj lokaciji, samo 120 metara od blistave plaže, ovaj stan pruža sve što vam je potrebno za luksuzan životni stil prepun udobnosti i elegancije.

Ova nekretnina, koja se nalazi u prizemlju ekskluzivne novogradnje, proteže se na prostranih 100,09 m2 neto stambene površine. Ulaskom u stan, dočekat će vas prostrani i svijetli dnevni boravak, savršeno mjesto za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima. Dnevni boravak je obogaćen prekrasnim pogledom na vlastito dvorište površine 132,97 m2, gdje možete uživati u svježem zraku i privatnosti.

Stan nudi dvije prostrane spavaće sobe, dizajnirane s posebnim naglaskom na udobnost i privatnost. Svaka soba odiše toplinom i elegancijom, pružajući savršeno utočište za odmor. Dvije luksuzne kupaonice opremljene su modernim sanitarijama i dizajnirane kako bi pružile maksimalnu funkcionalnost i stil. Dodatna prednost ovog stana je praktična garderoba, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za skladištenjem odjeće i obuće.

Uživajte u udobnosti i eleganciji svake prostorije zahvaljujući modernoj klimatskoj jedinici koja omogućuje optimalnu temperaturu u svakom kutku vašeg novog doma. Cijeli stan je opremljen podnim grijanjem, pružajući vam osjećaj ugode tijekom cijele godine. Električne roletne i komarnici na PVC stolariji osiguravaju jednostavnost korištenja i zaštitu od neželjenih vanjskih utjecaja.

Arhitektura zgrade ističe se svojom jedinstvenošću i elegancijom, čineći je pravim arhitektonskim draguljem u ovom području. Kombinacija suvremenog dizajna i vrhunske kvalitete gradnje pruža vam osjećaj sigurnosti i dugovječnosti, kao i ponos vlasništva nad ovakvom nekretninom. Ova ekskluzivna nekretnina dolazi s jednim parkirnim mjestom, što je izuzetno važno u današnjem dinamičnom svijetu.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog stana u oazi luksuza i komfora. Planirani završetak gradnje predviđen je za proljeće 2026. godine, pružajući vam dovoljno vremena da isplanirate svoje savršeno preseljenje. Kontaktirajte nas danas i osigurajte si život u luksuzu, gdje su svi detalji pažljivo osmišljeni kako bi vam pružili maksimalnu udobnost i zadovoljstvo. Ovo je vaš trenutak, vaše mjesto iz snova - vaša nova adresa uz more!


Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32286

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga