ZADAR, PRIVLAKA - Eskluzivan Penthouse s Prostranom Krovnom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 25.07.2024.
Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5946057

Cijena:
474.880 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 135,68 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ZADAR, PRIVLAKA - Eskluzivan Penthouse s Prostranom Krovnom Terasom 120 Metara od Mora s Očaravajućim Pogledom na More! S9

Zamislite savršeni bijeg u srcu Jadrana, gdje se luksuz susreće s nenadmašnom prirodnom ljepotom. Predstavljamo vam spektakularni penthouse, novogradnju koja se prostire na 135,68 m2 neto stambene površine, s očaravajućim pogledom na more. Smješten samo 120 metara od netaknute plaže, ovaj penthouse obećava životni stil o kakvom ste oduvijek sanjali.

Ovaj elegantni penthouse nalazi se na drugom katu moderne zgrade čija specifična arhitektura privlači pažnju i oduzima dah. Na ulasku, dočekat će vas prostrani i svijetli dnevni boravak, idealan za opuštanje i druženje u sofisticiranom okruženju. S velikim staklenim površinama koje unose obilje prirodnog svjetla, dnevni boravak nudi savršen prostor za stvaranje nezaboravnih trenutaka s obitelji i prijateljima.

Ovdje ćete pronaći tri luksuzne spavaće sobe koje odišu elegancijom i komforom. Svaka soba pažljivo je dizajnirana kako bi osigurala miran san i opuštanje, dok moderna garderoba pruža dovoljno prostora za organizaciju vaše garderobe na najbolji mogući način. Dvije luksuzne kupaonice opremljene su najkvalitetnijim sanitarijama, pružajući privatni spa doživljaj u vašem domu.

Istinska zvijezda ovog penthousea je veličanstvena krovna terasa površine 110,25 m2, mjesto gdje vaši snovi o životu uz more postaju stvarnost. Ova prostrana terasa omogućuje vam uživanje u zadivljujućem pogledu na Jadransko more, gdje možete doživjeti spektakularne zalaske sunca ili jednostavno uživati u miru i tišini dalmatinske obale. Terasa je idealna za organizaciju nezaboravnih druženja pod zvjezdanim nebom ili jednostavno uživanje u opuštajućim trenucima na svježem zraku.

Penthouse također sadrži prekrasnu lođu, koja pruža dodatni vanjski prostor za opuštanje i uživanje u blagodatima mediteranskog klime. Sve prostorije su klimatizirane, a podno grijanje proteže se kroz cijeli stan, osiguravajući maksimalnu udobnost u svakom godišnjem dobu. Električne roletne i komarnici na PVC stolariji jamče jednostavno korištenje i zaštitu od vanjskih utjecaja, dok je vrhunska kvaliteta gradnje vidljiva u svakom detalju ovog luksuznog stana.

Vaš novi dom također dolazi s jednim parkirnim mjestom, što je velika prednost u ovom ekskluzivnom području. Planirani završetak gradnje predviđen je za proljeće 2026. godine, dajući vam dovoljno vremena da pripremite sve za vaš dolazak u ovu predivnu oazu luksuza.

Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ovog izvanrednog penthousea. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o ovoj jedinstvenoj prilici da živite u skladu s prirodom, u stanu koji pruža više od očekivanog. Pozovite nas i osigurajte svoj komad raja na Jadranu, gdje su luksuz i udobnost dio svakodnevnog života. Otkrijte dom koji je istinski remek-djelo moderne arhitekture i dizajna.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32295

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga