ZADAR, PRIVLAKA - Novogradnja! Vrhunski penthouse samo 140 m

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 23.07.2024.
Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5944357

Cijena:
322.525 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 92,15 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ZADAR, PRIVLAKA - Novogradnja! Vrhunski penthouse samo 140 metara od plaže s neodoljivim pogledom na more! S4

Prodaje se penthouse u novogradnji u Privlaci, udaljen samo 140 metara od plaže. Ovaj stan nudi mir, tišinu i privatnost, savršen za opuštanje i uživanje. Stambena površina iznosi 92,15 m2, a dodatno se ističe prostranom krovnom terasom od 83 m2 s pogledom na more. Terasa je opremljena priključcima za jacuzzi, ugrađenim roštiljem te vanjskim sudoperom s toplom i hladnom vodom. U cijenu su uključena dva parkirna mjesta. Penthouse ima dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak i modernu kupaonicu.

Zgrada je izgrađena s visokim standardima izolacije, s 10 cm stiropora. Ulazna vrata zgrade su aluminijska, antracit boje, s električnom bravom i video portafonom. Ulaz i stepenište popločeni su keramičkim pločicama prve klase, uz INOX ogradu. Hodnici i stepenište opremljeni su protupožarnom opremom za sigurnost stanara. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna i vatrootporna.

Penthouse je opremljen modernim tehnologijama s internetskim i satelitskim priključcima u dnevnom boravku i sobama. Podovi u kuhinji, dnevnom boravku i terasi prekriveni su keramičkim pločicama prve klase, dok su u spavaćim sobama SPC podne obloge. PVC stolarija je antracit boje izvana, a bijele iznutra, s trokomornim staklom i električnim roletama na svim prozorima i kliznim stijenama, uz ugrađene komarnike.

Grijanje i hlađenje prostorija osigurava klima uređaj marke Vaillant, dok je u kupaonama ugrađeno podno grijanje na struju. Kupaone su opremljene modernim namještajem, duplim umivaonicima, visećim toaletnim školjkama, ugradbenim vodokotlićem i walk-in staklenom stijenom. U svim prostorijama postavljena je LED rasvjeta, a balkoni imaju kombinirane zidane i staklene ograde. Stanovi se prodaju bez namještaja, s potpuno opremljenim kupaonicama. Završetak građevinskih radova predviđen je do 1. lipnja 2024. godine, nakon čega slijedi tehnički pregled i etažiranje zgrade. Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za sve koji traže moderan i kvalitetan dom blizu mora.

Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije ili dogovor o razgledu ovog prekrasnog penthousea.


Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32270

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga