Ovaj oglas je istekao!

ZADAR, PRIVLAKA - Prilika! Stan u novogradnji 60 metara od p

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5947798

Cijena:
299.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 107,10 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ZADAR, PRIVLAKA - Prilika! Stan u novogradnji 60 metara od plaže s pogledom na more! S3

Stan na idealnoj lokaciji u Privlaci udaljen samo 60 metara od Jadranskog mora nudi savršeno okruženje za ugodan i luksuzan život. Smješten na katu moderne novogradnje, ovaj prostrani stan površine 107,10 m2 ispunjava sve želje za udobnošću i elegancijom.

Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, dok druga zajednička kupaonica stoji na raspolaganju za ostale članove obitelji i goste. Svaka soba je opremljena klima uređajem, omogućujući savršenu temperaturu u svakom dijelu stana, dok moderno Wi-Fi upravljanje omogućuje lako prilagođavanje uvjeta u prostoru putem vašeg pametnog telefona.

Prostrani dnevni boravak dizajniran je za opuštanje i druženje, te je povezan s kuhinjom koja je opremljena visokokvalitetnim aparatima. Podno grijanje u dnevnom boravku, kuhinji i kupaonicama pruža dodatnu razinu udobnosti tijekom hladnijih dana. Aluminijski prozori s električnim roletama i komarnicima garantiraju optimalnu zaštitu, privatnost i prirodno osvjetljenje, stvarajući ugodan ambijent u stanu.

Stan se također može pohvaliti natkrivenom terasom s koje se pruža predivan pogled na more, savršenim mjestom za jutarnje kave ili opuštajuće večernje trenutke. Uz to, praktičan vešeraj dodatno olakšava svakodnevne kućanske poslove, čineći život još jednostavnijim.

Vaša nova nekretnina dolazi s jednim osiguranim parkirnim mjestom, što dodatno povećava udobnost svakodnevnog života. Planirani završetak gradnje predviđen je do kraja godine, što vam omogućava da postanete prvi vlasnik ovog izvrsnog stana i prilagodite ga svojim željama.

Ne propustite priliku za investiciju u ovu izvanrednu nekretninu na prestižnoj lokaciji. Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovorite razgledavanje stana. Ovaj stan nudi sve što vam je potrebno za savršen obiteljski život ili luksuzni odmor na moru.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 32411

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com