ZADAR, PRIVLAKA - Prilika! Stan u novogradnji 60 metara od p

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 27.07.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5947799

Cijena:
345.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 102,85 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ZADAR, PRIVLAKA - Prilika! Stan u novogradnji 60 metara od plaže s pogledom na more! S1

Otkrijte moderan stan u prizemlju novogradnje, smješten samo 60 metara od obale Jadranskog mora u Privlaci. Ovaj stan predstavlja savršen spoj suvremene arhitekture i vrhunske kvalitete gradnje. Uživajte u prostranom prostoru od 102.85 m2 koji nudi sve što vam je potrebno za udoban i luksuzan život.

Stan se sastoji od tri prostrane spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, dok druga, zajednička kupaonica služi ostalim članovima obitelji i gostima. Dnevni boravak je prostran i svijetao, povezan s modernom kuhinjom opremljenom visokokvalitetnim aparatima. Podno grijanje instalirano je u dnevnom boravku, kuhinji i kupaonicama, osiguravajući maksimalnu udobnost tijekom cijele godine.

Svaka soba je opremljena klima uređajem, omogućujući idealnu temperaturu u svakom dijelu stana, dok Wi-Fi upravljanje omogućava lako upravljanje klimom i grijanjem putem vašeg pametnog telefona. Aluminijski prozori s električnim roletama i komarnicima pružaju potpunu zaštitu i privatnost, dok istovremeno omogućavaju prirodnu svjetlost i ventilaciju.

Natkrivena terasa nudi predivan pogled na more, idealna za opuštanje i uživanje na svježem zraku. U sklopu stana nalazi se i praktičan vešeraj koji dodatno povećava funkcionalnost stambenog prostora .Jedna od posebnih prednosti ovog stana je i vlastiti vrt površine 80 m², koji pruža idealan prostor za opuštanje na svježem zraku, vrtlarenje ili druženje s obitelji i prijateljima.

Stan dolazi s jednim parkirnim mjestom, čime se osigurava bezbrižno parkiranje. Završetak gradnje planiran je do kraja godine, čime imate priliku biti prvi vlasnik ovog luksuznog prostora i prilagoditi ga prema vlastitim željama i potrebama.

Za sve dodatne informacije i dogovor oko pregleda stana, slobodno nas kontaktirajte. Ovaj stan predstavlja izvrsnu investiciju i savršeno mjesto za obiteljski život ili odmor u mirnom i slikovitom okruženju.


Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 32410

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga