ZADAR- RELJA- Trosoban stan 96 m2,TOP Lokacija,Blizina centra i mora!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Relja, Zadar, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 6106763

Cijena:
270.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 96,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 1909
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se prostrani trosobni stan na Relji, na odličnoj lokaciji u blizini svih sadržaja.
Stan se nalazi na prvom katu dobro održavane zgrade.
Stan se sastoji od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, 2 kupaonice i velikog hodnika. Stan je odlično održavan, ima pomijenjenu stolariju i nove instalacije u kupaonicama.
Zbog položaja, ova je nekretnina odlična za bavljenje turizmom ili za poslovni prostor. Također je moguće napraviti manji hostel.
Vlasništvo je uredno, tereta nema.
 
LOKACIJA:
Zadar je europski grad po mjeri čovjeka sa najljepšim zalaskom sunca i grad u kojem more svira orgulje, te privlači gomilu turista tijekom cijele godine. Ljeti zbog prekrasnih plaža kojima je okružen, a u ostala godišnja doba zbog svoje bogate kulturne baštine, gastronomije i brojnih prirodnih ljepota koje posjeduje.  Grad Zadar je smješten u samom središtu Jadranske obale, odlikuje se blagom mediteranskom klimom, a okružen je sa 4 Nacionalna parka (Plitvička jezera, Paklenica, slapovi Krke i arhipelag otoka Kornati).
Zadarska zračna luka udaljena je svega 13 km od centra grada i odlično je povezana sa mnogim europskim gradovima i destinacijama. Trajektna luka Zadar koja je udaljena od centra grada cca. 3 km, ima linije sa većinom otoka, a tijekom ljetne sezone je stanica brojnim turističkim cruiserima. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga