ZADAR-SUKOŠAN- LUX PENTHOUSE- Krovna terasa s bazenom, 50 m do plaže!!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 6106786

Cijena:
1.090.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 5-sobni i više
Površina: 274,93 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2025
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U prodaji je luksuzan i moderan PENTHOUSE stan s krovnom terasom, s panoramskim POGLEDOM NA MORE, na 2. katu zgrade sa ukupno 6 stanova - u novogradnji na izuzetnoj lokaciji, 2. red do mora, udaljenoj svega 80 m od mora i uređene plaže u mjestu Sukošan, nedaleko do Zadra.
 
Zgrada je orijentirana prema jugoistoku, a projektirana je na 4 etaže koje su povezane s LIFTOM ( podrum, prizemlje, prvi i drugi kat + krovna terasa) te je spojena je na kompletnu infrastrukturu
 
2. KAT + KROVNA TERASA - LUX PENTHOUSE 
Ovaj luksuzni PENTHOUSE nalazi se na 2. katu, a sastoji se od ulaznog dijela / hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom (open space), 4 spavaće sobe, predsoblja, 2 kupaonice, toaleta, praonice, lođe i  prekrasne natkrivene terase s ljetnom kuhinjom i stubišta koje vodi na krovnu terasu. 
Na krovu iznad stana, nalazi se prekrasna, prostrana krovna terasa površine cca. 200 m2 s koje se pruža panoramski pogled na more, na kojoj će biti postavljen bazen, sunčalište, outdoor lounge sa kaminom i vanjski namještaj za boravak na otvorenom na prostoru koji će biti natkriven pergolom. 
Vlasnici stana imaju mogućnost korištenja zajedničkog bazena i sunčališta na okućnici zgrade.
Postoji opcija kupnje garažnog mjesta i/ ili ostave koje se nalaze u produmu i prizemlju zgrade.
Korisna stambena površina stana iznosi 405,78 m2, dok je  ukupna obračunska korisna vrijednost površine stana 249,10 m2.
 
OPREMA STANA:
≈ Prostrane spavaće sobe
≈ Velike staklene stijene
≈ Velike terase obložene keramičkim pločicama, staklene ograde
≈ Podno grijanje u kupaonicama
≈ Grijanje i hlađenje prostorija sa inverter klima uređajima
≈ Vrhunski prvoklasni parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama
≈ Keramičke pločice i sanitarije vrhunske kvalitete
≈ Protuprovalna /protupožarna ulazna vrata s obuhvatnim štokovima
≈ 2 parkirna mjesta u podzemnoj garaži
≈ Spremište 
≈ Videoportafon
≈ Ugrađeni sustav za alarm
≈ Bazen i sunčalište na krovnoj terasi
 
Cijeli objekt biti će izgrađen po vrlo visokim standardima sa  LED rasvjetom za unutarnje i vanjske prostore, liftom, podnim grijanjem, klimatizacijski uređaji za hlađenje i grijanje, digitalni video portafon, alarmni sustav. 
 
Zgrada će imati ugrađeno dizalo kroz sve etaže, kvalitetnu troslojnu PVC stolariju sa velikim staklenim stijenama, ugrađenim komarnicima i roletama na elektropogon.
 
Izvođač ovog projekta veliku važnost pridaje održivosti i stabilnosti zgrade, što rezultira visokim standardom materijala i opreme. Funkcionalnost i estetika ogledaju se u luksuzu i modernom dizajnu interijera i eksterijera cijelog projekta.
 
PREDNOST kod kupnje ove nekretnine je to, što je prodavatelj  pravna osoba, pa stoga kupac NE PLAĆA porez na promet nekretnina!
 
Za sve dodatne informacije i prezentaciju nekretnine slobodno nas nazovite!
 
De Mare d.o.o. - Vaša agencija za nekretnine
+385 23 300 400
 
LOKACIJA: 
Objekt se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, 2. red - 80 m2 do mora, u mjestu Sukošan. Sukošan je gradić smješten u prostranom zaljevu Zlatna luka, udaljen je Jadranskom magistralom 7 km jugoistočno od Zadra. Gospodarska je osnova turizam, poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo i voćarstvo. 










Samo mjesto broji oko 3000 stanovnika. Sukošan ima dječji vrtić, osnovnu školu s novoopremljenom sportskom dvoranom, ambulante opće i zubne prakse, te sve ostalo što ga čini mjestom ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi su ga prepoznali i kao mjesto idealno za odmor. Sukošan je pravi raj za nautičare zahvaljujući marini \" Dalmacija\". Udaljenost do internacionalnog aerodroma Zadar je 5 km.





 










 









 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga