ZADAR-SUKOŠAN- PENTHOUSE s PANORAMSKIM POGLEDOM- 1. RED DO MORA !!!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 13 puta
Šifra oglasa: 6106729

Cijena:
489.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 104,04 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2025
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U prodaji je luksuzan i moderan dvosoban stan na 2. katu zgrade sa ukupno 6 stanova - u novogradnji na izuzetnoj lokaciji, 1. red do mora, udaljenoj svega 70 m od mora i plaže u mjestu Sukošan, nedaleko od grada Zadra.
 
LUX PENTHOUSE  na 2. katu- Lođa + KROVNA TERASA
Stan se nalazi na 2. katu  zgrade i zauzima polovinu etaže, a sastoji se od:
- hodnika,
- dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom,
- 2 spavaće sobe,
- 2 kupaonice .
Stanu pripada prekrasna vanjska natkrivena terasa/ lođa, na kojoj će biti postavljeno zelenilo i outdoor namještaj.
Na krovu iznad stana, nalazi se prekrasna, prostrana krovna terasa površine cca. 73 m2 s koje se pruža panoramski pogled na more, na kojoj će biti postavljen bazen, sunčalište, outdoor lounge sa kaminom i vanjski namještaj za boravak na otvorenom na prostoru koji će biti natkriven pergolom. 
Na okućnici zgrade nalazi se jedno parkirno mjesto koje pripada stanu.
Ukupna kvadratura stana sa svim pripadcima je 172,67 m2, a obračunska korisna vrijednost površine stana iznosi 104,04 m2.
 
Cijeli objekt biti će izgrađen po vrlo visokim standardima sa kvalitetnom vanjskom stolarijom i ugrađenim električnim roletama, liftom, LED rasvjetom za unutarnje i vanjske prostore, podno grijanje, klimatizacijski uređaji za hlađenje i grijanje, digitalni video portafon, alarmni sustav. 
 
Izvođač ovog projekta veliku važnost pridaje održivosti i stabilnosti zgrade, što rezultira visokim standardom materijala i opreme. Funkcionalnost i estetika ogledaju se u luksuzu i modernom dizajnu interijera i eksterijera cijelog projekta.
 
PREDNOST kod kupnje ove nekretnine je to, što je prodavatelj  pravna osoba, pa stoga kupac NE PLAĆA porez na promet nekretnina!
 
Za sve dodatne informacije i prezentaciju nekretnine slobodno nas nazovite!
 
De Mare d.o.o. - Vaša agencija za nekretnine
+385 23 300 400
 
LOKACIJA: 
Objekt se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, 1. red - 70 m2 do mora, u mjestu Sukošan. Sukošan je gradić smješten u prostranom zaljevu Zlatna luka, udaljen je Jadranskom magistralom 7 km jugoistočno od Zadra. Gospodarska je osnova turizam, poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo i voćarstvo. 










Samo mjesto broji oko 3000 stanovnika. Sukošan ima dječji vrtić, osnovnu školu s novoopremljenom sportskom dvoranom, ambulante opće i zubne prakse, te sve ostalo što ga čini mjestom ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi su ga prepoznali i kao mjesto idealno za odmor. Sukošan je pravi raj za nautičare zahvaljujući marini \" Dalmacija\". Udaljenost do internacionalnog aerodroma Zadar je 5 km.





 










 









 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga