ZADAR-VINJERAC-LUX PentHOUSE-3 sobe-PANORAMSKI pogled-1.RED do MORA!!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vinjerac, Posedarje, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 18 puta
Šifra oglasa: 6106704

Cijena:
590.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 141,04 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2024
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U prodaji je novi, moderni PENTHOUSE stan u kvalitetnoj novogradnji s panoramskim POGLEDOM NA MORE na odličnoj lokaciji na području Vinjerca, koji se nalazi  samo 30 m od mora.
Radi se o projektu višestambene zgrade koja se sastoji od 6 stanova. Zgrada je orijentirana prema sjeveru i istoku, a projektirana je na 3 etaže i to : suteren prizemlje i prvi kat.
Svi stanovi imaju lođu s direktnim pogledom na more, a PENTHOUSE stanovi na prvom katu imaju vlastite krovne terase sa ugrađenim bazenima.
Svi građevinski radovi su kompletno završeni i stan je odmah useljiv! 
 
OPIS ZGRADE:
U izgradnji ovog projekta korišteni su najkvalitetniji materijali koji su ugrađeni prema najvišim standardima gradnje.
Zgrada ima betonsku konstrukciju, termoizolaciju / fasada 10 cm stiropor, ima postavljenu kvalitetnu ALU stolariju sa velikim staklenim stijenama, ugrađenim komarnicima i roletama na elektropogon.
Grijanje stanova omogućeno je podnim grijanjem (dizalica topline) koje je instalirano u kupaonicama, a ostali prostori su klimatizirani (grijanje /hlađenje) sa više unutarnjih jedinica, koje su postavljene u spavaćim sobama i dnevnom boravku. 
 
1. KAT + KROVNA TERASA S BAZENOM- LUX PENTHOUSE 
Ovaj luksuzni PENTHOUSE nalazi se na 1. katu, a sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonicom (open space), 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, terase, prekrasne lođe i stubišta koje vodi na prostranu krovnu terasu.
Na ravnom krovu iznad stana nalazi se  prostrana terasa s koje se pruža panoramski pogled na more i planinu Velebit, površine 100 m2, i na kojoj se nalazi ugrađeni bazen (cca. 14 m2), kao i svi infrastrukturni priključci, pa se može urediti i opremiti za odmor i boravak na otvorenom, prema vlastitim željama budućih vlasnika. 
Stanu također pripada i vanjsko parkirno mjesto na okućnici zgrade
Unutarnja stambena površina stana iznosi 94,45 m2, dok je  ukupna obračunska korisna vrijednost površine stana 141,04 m2.
 
OPREMA STANA:
≈ Komforne spavaće sobe
≈ Velike staklene stijene
≈ Prostrane terase obložene keramičkim pločicama, staklene ograde
≈ Podno grijanje (dizalica topline) u kupaonici
≈ Grijanje i hlađenje svih soba i dnevnog dijela klima uređajima
≈ Vrhunski prvoklasni parket u  spavaćim sobama
≈ Keramičke pločice i sanitarije vrhunske kvalitete
≈Protuprovalna /protupožarna ulazna vrata s obuhvatnim štokovima
 
Za obilazak lokacije / nekretnine i sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.
 
LOKACIJA:
Ova nekretnina je idealna za one koji traže kvalitetan i udoban život ili odmor, na mirnoj lokaciji a opet u blizini svih sadržaja koje nudi mjesto Vinjerac, poput supermarketa, caffe bara, ljekarne, ambulante, restorana i morskih plaža..
Lokacija objekta je izvanredna zbog blizine mora i plaže cca. 30 m, udaljenost do centra mjesta je cca. 300 m, a do grada Zadra i svih urbanih sadržaja je cca. 30 km.
Vinjerac nudi čisto more, prekrasne plaže, duge šetnice uz more, bogatu gastronomsku ponudu, mir i tišinu u mjestu bez velike gužve, doživljaj tipičnog hrvatskog ribarskog mjesta, mogućnost odlazaka na zanimljive izlete, mogućnosti plovidbe po obližnjim otocima, mogućnost upoznavanja života ljudi i lokalnih običaja.
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga