ZADAR, VIR - Moderni stanovi na najtraženijoj lokaciji u cen

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vir, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 13.09.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 6101270

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 78,20 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

ZADAR, VIR - Moderni stanovi na najtraženijoj lokaciji u centru Vira 160 metara od plaže Jadro! S1C

Prodaje se luksuzan apartman u prizemlju u jednoj od najtraženijih lokacija na Viru, samo 160 metara od prekrasne plaže Jadro. U mirnoj slijepoj ulici, smještena u samom srcu Vira, ova novogradnja nudi izvanrednu priliku za one koji traže savršen spoj udobnosti i luksuza.

Apartman od 78.20 m2 pažljivo je osmišljen kako bi pružio maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Sastoji se od prostranog hodnika, dvije elegantne spavaće sobe od kojih jedna ima privatnu kupaonicu, dodatne kupaonice, moderne kuhinje spojene s blagovaonicom i dnevnim boravkom te prostrane terase idealne za opuštanje.

Posebna pažnja posvećena je kvaliteti gradnje i završnim detaljima. Tu su vrhunska antracit plastična stolarija s troslojnim staklom, električne rolete, komarnici, kao i premium aluminijska ulazna vrata u zgradu. Fasada je izolirana s 10 cm stiropora, dok su terase obložene elegantnim kamenom travertinom. Crna ograda od dvoslojnog kaljenog stakla, ručno rađena unutarnja stolarija, keramika vrhunske kvalitete dimenzija 90 × 90 cm u cijelom apartmanu, te luksuzni kupaonski elementi marke Geberit, Grohe i Aquaestil, osiguravaju vrhunski standard života.

Dodatna udobnost uključuje električno podno grijanje u kupaonicama, klima uređaje u spavaćim sobama i dnevnom boravku, protuprovalna i protupožarna ulazna vrata u stanove, kao i video portafon. Knauf stropovi s ugrađenom LED rasvjetom, kako radnom tako i ambijentalnom, dodatno naglašavaju sofisticiranost prostora, dok LED trake na terasama stvaraju ugodnu atmosferu za večernja druženja.

Apartmanu pripada i praktično spremište ispod stubišta, opremljeno za perilicu rublja, te jedno parkirno mjesto.

Ova jedinstvena prilika oslobođena je poreza na promet nekretnina, a završetak gradnje zgrada A i B planiran je za početak 2025. godine, dok se završetak zgrade C očekuje na jesen iste godine.

Ne propustite priliku! Kontaktirajte nas i dogovorite razgledavanje ovog izvanrednog apartmana koji može postati vaš novi dom ili idealno mjesto za odmor.


Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
//www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33203

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga