Zagreb, Ban centar – Dvosoban stan 81,53 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5840149

Cijena:
960.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Površina: 81,53 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2013

Opširnije o oglasu

Na jednoj od najprestižnijih zagrebačkih adresa, u samom centru Zagreba nadomak glavnog trga, Zagrebačke katedrale i parkova Ribnjak i Zrinjevac, smjestio se ovaj dvosoban stan površine 81,53 m2.
Stan je potpuno namješten s jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom, toaletom i terasom s pogledom. Smart home tehnologija učinit će Vaš život jednostavnijim i udobnijim, a vlastita garaža omogućuje siguran prostor za parkiranje automobila.
Kombinacija luksuza, moderne tehnologije i izvrsne lokacije idealno je za one koji cijene stil, udobnost i praktičnost. Zgrada je izuzetno kvalitetno građena, dobro održavana i dobro čuvana. U zgradi se nalazi Europska komisija i Parlament, Mađarski kulturni centar… Jedinstvena nekretnina na glavnom trgu s potpuno privatnom garažom, recepcijom i vrhunskim održavanjem.
Život u Donjem gradu pruža vam privilegiju življenja u povijesnom i kulturnom središtu grada, s pristupom svim važnim sadržajima i uslugama. Uživat ćete u bogatoj kulturnoj sceni, živoj atmosferi i blizini svih glavnih atrakcija, a unatoč tome što se nalazi u centru grada, Donji grad ima i svoje zelene površine i parkove gdje možete uživati u šetnjama, trčanju ili opuštanju na otvorenom.


Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent29946
Direktan link: https://regent.hr/property/ban-centar-zagreb-dvosoban-stan-81-53-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga