Zagreb - Gračani, Novogradnja - kuća, 142,95 m2

Timax Real Estate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb

Telefon  01/2750-943, 091/151-1995

Oglas je aktivan od 15.07.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5936472

Cijena:
480.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 142,95 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Ulica: Bliznec
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 2
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: U izradi
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

*DOBRODOŠLI U GRAČANE - VAŠ NOVI DOM U ZAGREBU*
U srcu prirode, tik uz park prirode Medvednica, smještene su ekskluzivne urbane kuće u naselju Gračani. Ovdje se spaja urbanost s prirodnom ljepotom, stvarajući savršenu ravnotežu između života u gradu i opuštanja u prirodi.
*MODERAN ŽIVOTNI STIL SA NAJVIŠIM STANDARDIMA*
Novoizgrađene urbane kuće pružaju vam udobnost i luksuz koji zaslužujete. Projekt koji se sastoji od poluugrađene kuće (jedna dvoetažna stambena jedinica) i dvojne kuće (dvije dvoetažne stambene jedinice), dizajnirani su prema najnovijim standardima s pažnjom posvećenom svakom detalju, a nosiva protupotresna konstrukcija je kombinacija armiranog betona i najmodernijeg načina zidanja blok opekom Također, cijeli projekt odlikuje visoka energetska učinkovitost i \"smart home\" sustav za upravljanje domom.
*SVE ŠTO TREBATE U VAŠOJ BLIZINI*
Osim mirnog okruženja, u neposrednoj blizini nalazi se sve što vam je potrebno za svakodnevni život. Dječji vrtić (700m), osnovna škola (1,2 km), dom zdravlja (1,9 km), trgovine, pekarnica - sve je na dohvat ruke. Uz stajališta autobusa (100m) i tramvaja (5min hoda), te sljemensku žičaru (4min hoda) u blizini, brzo ćete stići do centra grada, a Trg bana Josipa Jelačića udaljen je samo 12 minuta vožnje automobilom.
*IZBOR DOMA KOJI VAM ODGOVARA*
Ponuda uključuje različite vrste stambenih jedinica koje će zadovoljiti različite potrebe:- Poluugrađena kuća s 3 spavaće sobe, garažom, terasama i prostranim vrtom.- Stan S1 s 4 spavaće sobe, garažom, terasama i vrtom. - Stan S2 s 3 spavaće sobe, garažom, terasama i vrtom.
*USKORO USELJENJE - STUDENI 2023. GODINE*
Nemojte propustiti priliku da postanete dio ovog ekskluzivnog naselja. Uživajte u luksuznom životu uz prirodu u srcu Zagreba. Obratite nam se danas i rezervirajte svoj novi dom.
Vaša oaza u blizini grada čeka vas.
* Kupac ne plaća agencijsku proviziju / Prodvatelj - pravna osoba u sustavu PDV-a 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga