ATRAKTIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U MEDULINU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 23.08.2024.
Oglas pregledan: 784 puta
Šifra oglasa: 6075329

Cijena:
228.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 760,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Medulin smještena je na samom jugu istarskog Poluotoka u priobalju. Medulin, nekad ribarsko mjesto, danas je moderno turističko središte koje se u zadnjih deset godina istaknulo kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj što dokazuje i najveći broj ostvarenih noćenja proteklih godina. Jakom razvoju Medulina osim pogodne lokacije doprinosi i odlična prometna povezanost. Blizina autoceste i Zračne luke Pula na udaljenosti od 8 km.

Nedaleko od samoga centra Medulina smješteno je ovo građevinsko zemljište površine 760 m2. Zemljište je pravilnog pravokutnog oblika sa urednim pristupni putem sa asfaltirane ceste. Voda i struja nalaze u blizini zemljišta. Zemljište je udaljeno svega 500 m od centra Medulina i 1 km od mora.

ISTAKNUTO:


Pravilan oblik i pristupni put
Mirna lokacija
Uredni papiri
Udaljenost od mora 1 km



Ova nekretnina zbog svoje lokacije, površine,oblika i pristupačnosti pruža jedinstvenu priliku za mnogobrojne projekte budućem kupcu, bila izgradnja za obavljenje ugostiteljske djelatnosti i bržim povratom investiciskih sredstava ili izgradnju modernog doma za sebe i svoju obitelj na prekrasnoj i funkcijonalnoj lokaciji.



ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga