Ovaj oglas je istekao!

Buje okolica, zemljište sa građevinskom dozvolom na mirnoj l

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Buje, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas pregledan: 714 puta
Šifra oglasa: 5938728

Cijena:
143.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 646,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istra, Buje okolica

Prodaje se građevinsko zemljište sa građevinskom dozvolom na mirnoj lokaciji u okolici Buja.

Površina građevinskog zemljišta iznosi 646 m2. Oblik zemljišta je pravilan. Namjena zemljišta je stambena. Zemljište ima uređeni pristupni put. Prema projektu predviđena je izgradnja kuće sa bazenom. Kuća bi se protezala na prizemlje i kat. U prizemlju bi se nalazio ulazni prostor s garderobom, dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja, stubište, kupaonica, spavaća soba te vanjska natkrivena terasa na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Na katu bi se nalazio hodnik sa stubištem, 1 spavaća soba sa vlastitom kupaonicom, kupaonica i 2 spavaće sobe sa izlazom na terasu sa koje se pruža pogled.

Zemljište se nalazi u malom i mirnom mjestu udaljen svega nekoliko minuta vožnje od Buja, a i od Slovenije. Plaže su udaljene 10 km. U neposrednoj blizini se nalaze brojni poznati restorani, agroturizmi, trgovina, kafić, park, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o zemljištu sa gotovim projektom i dobivenom građevinskom dozvolom, ono je idealno kao investicija u gradnju kuće za odmor ili kuće za miran obiteljski život.

ID KOD AGENCIJE: 196

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu