Donja Stubica, Pustodol, zemljište 1827 m2

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pustodol, Donja Stubica, Krapinsko-zagorska

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 30.05.2024.
Oglas pregledan: 582 puta
Šifra oglasa: 5889635

Cijena:
50.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 1.827,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Donja Stubica, Pustodol, zemljište 1827 m2
Prodaje se zemljište u Pustodolu, naselju u sastavu Grada Donje Stubice, ukupne površine 1827 m². Zemljište se nalazi u S zoni prema Urbanističkom planu uređenja mjesta Donja Stubica.
Na terenu se nalaze voda i struja, a plin je dostupan do terena. Nekretnina nema aktivnih plombi niti tereta, a vlasnički dio je 1/1.
Zemljište je smješteno u prekrasnoj prirodi Hrvatskog Zagorja, samo 5 minuta vožnje osobnim vozilom od centra Donje Stubice gdje se nalaze svi relevantni sadržaji.
Stubičke toplice i Terme Jezerčica su najbliže od brojnih toplica u okruženju. U blizini se nalaze prekrasne biciklističke i planinarske staze.Turističke atrakcije uključuju Dvorac Oršić, Dvorac Stubički Golubovec, Gupčevu lipu i Kuću Matije Gupca.
Nekretnina je prometno odlično povezana s ostatkom Hrvatske. Do Zagreba je potrebno oko 35 minuta vožnje osobnim vozilom.U blizini se uz lokalnu cestu nalazi autocesta Zagreb-Macelj. Gradom Donjom Stubicom prometuju vlak te autobus.
Ova nekretnina je idealna za kupce koji planiraju izgraditi ugodan dom ili kuću za odmor, zahvaljujući njenoj izvrsnoj lokaciji i okruženju.
Slobodno nam se obratite za dodatne informacije i razgledavanje. Iskoristite priliku i postanite vlasnik ovog atraktivnog zemljišta u srcu Hrvatskog Zagorja.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga