EKSKLUZIVNA PARCELA UZ PLAŽU - PRILIKA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1238 puta
Šifra oglasa: 5796800

Cijena:
125.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 439,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Jedno malo crnogorsko selo zvano "Peroj" smješteno je na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi p-ogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju pored mora i pored plaže nalazi se ovo savršeno poljoprivredno zemljište površine 439 m2. Zemljište posjeduje uredan pristupni put i ograđeno je žicom sa svih strana te posjeduje ulaz sa plaže, kao i ulaz sa druge strane parcele dostatne širine za ulaz automobilom. Parcela je smještena doslovno do plaže te je do ulaza u more svega nekoliko koraka. Idealna parcela za hedoniste i ljubitelje boravka uz more kao i uživanja u najdivnijim zalascima Sunca, a obzirom da se nalazi u sportsko-rekreacijskoj zoni i bavljenjem istih usluga. Pravilnog je pravokutnog oblika i uredno održavana.

Navedena nekretnina predstavlja zanimljivu i izuzetno atraktivnu investiciju obzirom na svoju jedinstvenu lokaciju do plaže, pogled na more i zalaske Sunca nudi idealnu priliku i mogućnost budućem kupcu veoma ekonomično ulaganje razne namjene, u smislu zemljišta za odmor i rekreaciju ili uređivanja istog.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga