EKSKLUZIVNO ATRAKTIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rakalj, Marčana, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1076 puta
Šifra oglasa: 5796594

Cijena:
238.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 2,88 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestila se Općina Marčana koja obuhvaća veoma veliku površinu priobalja, te kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža i luka, a i samog Istarskog štiha.

U sklopu Općine Marčana u naselju Rakalj nalazi se ovo građevinsko zemljište površine 2878m2koje se prostire na velikodušnom području, pružajući dovoljno prostora za razvoj i prilagodbu prema vašim potrebama. Smještena usred prirodne ljepote Raklja, ova parcela nudi jedinstvenu priliku za stvaranje nekretnine iz snova s ​​pogledom na očaravajuće more udaljeno 1,3 km. Nadmorska visina zemljišta osigurava neometane vidike, omogućujući vam da uživate u panoramskom pogledu na svjetlucavo azurno more koje se proteže dokle god seže pogled te stvara miran ambijent koji je teško ponoviti negdje drugdje.Samo građevinsko zemljište predstavlja prazno platno za vaše arhitektonske težnje. Bez obzira zamislite li izgradnju luksuzne vile, šarmantne kuće ili modernog obiteljskog utočišta, mogućnosti su beskrajne. Topografija zemljišta je relativno ravna, što olakšava izgradnju uz maksimalno iskorištenje prostora. Zemljište je uredno, ima uredni pristupni put i svi potrebni priključci se nalaze u blizini.

Ukratko, ovo građevinsko zemljište predstavlja nevjerojatnu priliku za stvaranje vašeg idealnog obalnog utočišta sa zadivljujućim pogledom na more. Uronite u mir prirode, uživajte u ljepoti okolice i izgradite svoju nekretninu iz snova koja kombinira moderni luksuz s privlačnošću mora.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga