EKSKLUZIVNO GRAĐEVINSKO I POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štokovci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 2412 puta
Šifra oglasa: 5792387

Cijena:
89.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 14,20 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U predivnom dijelu Istarske županije nalazi se Općina Svetvinčenat koja privlači mnoge posjetitelje bogatom baštinom i proaktivnim stanovništvom koji sa ulaganjem u infrastrukturu i sadržaje iz godine u godinu razvijaju svoju zajednicu, te postaju nezaobilazna destinacija za sve posjetitelje i ugodan boravak svoje stanovnike.

U neposrednoj blizini mjesta Štokovci, na izuzetno mirnoj lokaciji, smješteno je ovo prostrano zemljište ukupne površine 14 200 m2. Zemljište je podijeljeno na građevinsko ipovršine je 850 m2, dok je ostatak od ukupne površine poljoprivredne namjene. Mješovitog je sadržaja i zemljište se sastoji od kamena i zemlje sa blagim nagibom. U neposrednoj je blizini glavne prometnice i sa parcele se pruža pogled na prirodu. Priključci struje i vode su u neposrednoj blizini čestice. Nekretnina vrijedna pažnje te nudi mogućnost izgradnje stambenog objekta sa prostranom okućnicom gdje bi se mogli smjestiti sportski tereni različitog sadržaja mini golfa, košarke, nogometa, tenisa i drugih sportskih aktivnosti, pružajući dovoljno prostora za privatnost i komfor.

Navedeno zemljište predstavlja veoma atraktivnu nekretninu zbog svoje velike površine, prostranosti, mirne lokacije pruža veliku mogućnost budućem kupcu uživanja u istom u smislu gradnje doma za obiteljski život sa prostranom okućnicom iskoristivom za različiti sadržaj, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, ili nekom drugom djelatnošću te brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga