EKSKLUZIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 2281 puta
Šifra oglasa: 5792400

Cijena:
109.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 568,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Fažanaje prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja i ljudi koji se odlučuju za cijelogodišnje stanovanje u Općini Fažana, a isto tako je veoma pogodno za investicije sa veoma kratkim vremenskim povratom.

Upravo u sklopu OpćineFažaneu naseljuValbandonsmješteno je ovo atraktivno građevinsko zemljištepovršine 568 m2.Zemljište je pravukutnog oblika, ravne površine, posjeduje uređeni pristupni put sa asfaltirane ceste, te se nalazi na uzvišenom dijelu terena s obzirom na morsku površinu. Priključci struje, vode i kanalizacije se nalaze na samom ulazu u česticu. Zemljište koje je predmet kupoprodaje se nalazi na velikoj čestici sa većim brojem suvlasnika, te je potrebno dovršenje parcelacijskog elaborata kako bi se mogla ishodovati dozvola za gradnju i započeti gradnja na istom. Zemljište se nalazi blizu svih popratnih sadržaja od trgovine, plaže, šetnice, restorana, pošte, centra, igrališta, škole, vrtića, parka i slično.

Navedena nekretnina zbog svoje nezamjenjive lokacije, oblika i namjene predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost za gradnju objekta koji je pogodan za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili mogućnost za uživanje u istom za ugodan obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga