EKSKLUZIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jušići, Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 1698 puta
Šifra oglasa: 5795369

Cijena:
59.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,28 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Matuljismješteni su 8km zapadno od Rijeke, iznad Opatije 2km. Matulji su poznati i kao ''vrata“Kvarnera. Idilični Matulji predstavljaju spoj plavog Kvarnera i zelene Učke. Ovdašnji vidici su jedni od najljepših što postoje, pružajući pogled na cjelokupno plavetnilo Kvarnera uokvireno u ljupki zeleni okvir.

Prodajemo građevinsko zemljište u zaleđu Matulja na mirnoj lokaciji. Nalazi se nekoliko minuta vožnje do centra Jušića i brze ceste za Opatiju i Rijeku. Zemljište je pravokutnog oblika nakošeno te se nalazi uz asfaltni put i priključci nalaze u neposrednoj blizini zemljišta. Zemljište je građevinske namjene, te nudi budućem vlasniku mogućnost izgradnje obiteljske kuće, ili stambene građevine sa tri stana.

U okruženju obiteljskih kuća, kastavske šetnice,planinarskih staza, šetnica, biciklističkih ruta, vrhova i puteljaka navedeno zemljište predstavlja izuzetno atraktivnu i zanimljivu nekretninu zbog svoje veoma mirne lokacije, površine,u okruženju prirode i mogućnost održivog i zadovoljavajućeg načina života.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga