EKSKLUZIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA ZAPANJUJUĆIM POGLEDOM NA MORE I BRIJU...

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5796578

Cijena:
699.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 963,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja i ljudi koji se odlučuju za cijelogodišnje stanovanje u Općini Fažana, a isto tako je veoma pogodno za investicije sa veoma kratkim vremenskim povratom.

Upravo u neposrednog blizini centra Fažane na nezamjenjivoj lokaciji sa predivnim pogledom na more smjestilo se ovo prostrano građevisko zemljšte površine 963 m2. Zemljište je pravokutnog oblika, mješovitog sadržaja, posjeduje veliki broj starih maslina koje na godišnjoj razini pridonose pozamašnu količinu domaćeg maslinovog ulja, posjeduje ured pristupni put sa asfaltirane ceste, zasebno vodno brojilo, te se kanalizacija i struja nalaze na samom ulazu u zemljište. Zamljište kao što je vidljivo pruža nam predivan pogled na more i Brijunski arhipelag, ograđeno je kamenim zidom, žičanom ogradom i jednim dijelom betoniranim zidom. Zemljište s obzirom prostranu površinu i oblik nudi mogućnost gradnje prostrane kuće za stanovanje ili pak višestambene zgrade na odličnoj lokaciji blizu svih poporatnih sadržaja od trgovine, plaže, šetnice, restorana, pošte, centra, igrališta, škole, vrtića, parka i slično.

Navedena nekretnina zbog svoje nezamjenjive lokacije, površine i oblika predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili gradnje objekta za uživanje u istom za ugodan obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga