EKSKLUZIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U SREDIŠNJOJ ISTRI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bertoši, Pazin - Okolica, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1346 puta
Šifra oglasa: 5796799

Cijena:
128.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 4,27 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Grad duge i bogate tradicije - Pazin - smjestio se u samo srce istarskoga poluotoka, tek tridesetak kilometara udaljen od poznatih turističkih centara. Grad Pazin smješten je u središtu istarskog poluotoka nad krškim ponorom Jame (Pazinska jama), u koji ponire Pazinčica. Središte je gospodarskoga, kulturnog, obrazovnog, sportskog i zabavnog života središnje Istre. Od 1992. administrativno je sjedište Istarske županije (skupštine, stručnih službi i nekih upravnih odjela), te je po površini najveći grad u županiji. Pazin je zahvaljujući svom položaju u središtu Istre cestovno povezan sa svim gradovima u Istri, a upravo kroz njega prolazi i Istarski ipsilon koji ga preko tunela Učka povezuje s Rijekom i ostatkom Hrvatske. Osim cestovne povezanosti, kroz Pazin prolazi i željeznička pruga koja ga direktno povezuje s Pulom.

Na samo nekoliko kilometara udaljenosti od Pazina smješteno je ovo prostrano građevinsko zemljište povrišine 4.268 m2. Zemljište očišćeno i pravilnog oblika sa pristupni putem. Voda i struja nalaze se u neposrednoj blizini. Ovo građevinsko zemljište nalazi se unutar granica građevinskog područja naselja mješovite namjene.


Uredni papiri
Lokacijska informacija
Udaljenost od centra Pazina 3 km
Mirna lokacija



Navedeno zemljište zbog okruženosti prirodom i prostranosti, predstavlja veoma zanimljivu, atraktivnu i jedinstvenu nekretninu, te nudi pregršt mogućnosti budućem kupcu u smislu gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i veoma brzom povratku investicije ili gradnje objekta za ugodan obiteljski i svakodnevni život.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga