EKSKLUZIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U SVETVINČENATU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Smoljanci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  052/521-777

Oglas je aktivan od 18.08.2024.
Oglas pregledan: 986 puta
Šifra oglasa: 6066781

Cijena:
99.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 924,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Svetvinčenat, smještena u južnom dijelu Istre, poznata je po svojoj autentičnoj atmosferi i povijesnim znamenitostima. Njezino središte dominira veličanstveni kaštel Morosini-Grimani, koji je simbol općine i često domaćin raznih kulturnih događanja. Uz povijesnu arhitekturu, Svetvinčenat se ističe i bogatom tradicijom lokalnih običaja i festivala, poput Festivala sira i vina. Posjetitelji mogu uživati u šetnjama kroz slikovite ulice, otkrivajući skrivene kutke i slikovite pejzaže. Ova općina nudi idealan spoj kulture, povijesti i prirode, pružajući nezaboravan doživljaj svakom gostu.

Upravo u jednom naselju u sklopu općine Svetvinčenat zvano Smoljanci nudimo građevinsko zemljište površine 924 m2. Smješteno je na atraktivnoj lokaciji i ima trokutasti oblik, što mu daje specifičan karakter i potencijal za raznovrsne građevinske projekte. Pristup zemljištu omogućen je putem urednog pristupnog puta, što olakšava dolazak i pripremu za gradnju. Teren je ravan, što omogućava jednostavno i efikasno korištenje prostora za planiranu izgradnju.

Ova građevinska parcela nudi mogućnosti za izgradnju objekta koji se može prilagoditi specifičnom obliku zemljišta, pružajući potencijal za kreativna rješenja u dizajnu i arhitekturi. S obzirom na svoju površinu i oblik, zemljište je idealno za različite vrste stambenih ili komercijalnih objekata, omogućujući izgradnju u skladu s potrebama investitora.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 99 2982 283
[email protected]
Ana Tomičić
Administrator

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga